Nou Horta

Aldaia gestiona una mitjana de 900 consultes diàries des de l’estat d’alarma

-

L’Oficina d‘Informació d’Aldaia, a l’Ajuntament, ha cobrat una especial importànci­a des de la declaració de l’Estat d’Alarma i així es manté durant la denominada ‘nova normalitat’ amb la pandèmia provocada pel COVID-19.

D’esta manera, l’atenció telefònica s’ha multiplica­t durant els últims cinc mesos, i s’han gestionat una mitjana de 800 telefonade­s en l’Oficina d’Informació d’Aldaia (OIA), formada per un equip que no ha deixat de prestar el servei en tot este temps. De fet, s’han ampliat horaris i s’han reforçat les mesures de seguretat per a continuar atenent i informant amb totes les garanties sanitàries. La regidora d’Atenció a la Ciutadania, Laura Delgado, assegura sentir-se “molt orgullosa del treball que ha exercit i está exercint tot el personal de nostra OIA durant la pandèmia. Des de l’Oficina d’Informació d’Aldaia sempre s’atén els nostres veïns i veïnes amb afany d’ajudar, i amb l’afecte de qui porta mitja vida ajudant a qui necessita assessoram­ent.”

La informació de la ciutadania és un pilar fonamental a Aldaia i, per tant, l’atenció des del consistori ha sigut sempre un clar objectiu. “Es tracten tot tipus de consultes, i durant el confinamen­t la gent ha estat particular­ment sensible. Ha sigut molt el treball realitzat, tant de manera presencial com telemàtica. Hi havia tanta demanda que han arribat a doblegar el seu horari per a gestionar tots els mails, missatges i crides rebudes. No podem sentir-nos més orgullosos i agraïts amb l’equip que forma nostra OIA”, apunta la regidora.

A més del correu electrònic, o marcant el 961501500, com a quarta via de comunicaci­ó amb el consistori, existeix la denominada ‘Bústia ciutadana’ que atén personalme­nt l’edil i que respon una mitjana de 40 consultes diàries de la ciutadania a Aldaia.

 ??  ??

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain