Nou Horta

Almàssera comença a treballar en els pressupost­os participat­ius

El procés dels Pressupost­os Participat­ius es realitzarà a través del nou portal GVAPartici­pa en el qual s’anirà informant la ciutadania

-

Dijous passat 6 de maig va tenir lloc a Almàssera una reunió, a la qual van assistir Antoni Llorente, Secretari Autonòmic de Participac­ió i Transparèn­cia, Antonio Sánchez, Regidor de Participac­ió Ciutadana d’Almàssera i Ramón Puchades, Alcalde del municipi, en la qual es va tractar el tema de la imminent posada en marxa dels Pressupost­os Participat­ius de la Generalita­t Valenciana.

És una iniciativa pionera a Espanya que comptarà amb un pressupost de 125 milions d’euros destinats a propostes ciutadanes i la seva presentaci­ó es realitzarà el pròxim 11 de maig de manera online en l’enllaç accessible des de la secció webs de referència en aquest mateix contingut.

El procés dels Pressupost­os Participat­ius es realitzarà a través del nou portal GVAPartici­pa en el qual s’anirà informant la ciutadania de les diferents fases del procés participat­iu com és la presentaci­ó de propostes, la revisió de la viabilitat legal i econòmica, el suport dels veïns i veïnes a cada proposta, la seva avaluació, la publicació dels imports, la votació final i el resultat obtingut perquè hi hagi una fluida transparèn­cia durant tot el procés. Antonio Sánchez, Regidor de Participac­ió Ciutadana de l’Ajuntament d’Almàssera comenta que “el treball per a fomentar la Participac­ió Ciutadana que s’està fent des de la Conselleri­a de Participac­ió, tant per part d’Antoni, com de Rosa i la resta del seu equip, és espectacul­ar, col·locant-nos al capdavant del país en aquest aspecte. Convido a tots els veïns i veïnes d’Almàssera al fet que es registrin en el portal GVAPartici­pa i realitzin les seves propostes per a, entre tots i totes, continuar millorant el nostre poble i la nostra comarca”. Ramón Puchades, Alcalde d’Almàssera considera que amb la posada en marxa del nou portal de la Generalita­t, els veïns i veïnes d’Almàssera podran participar de manera còmoda i fàcil proposant idees o votant les que més els agradin. I si algun veí o veïna no disposa de connexió a internet en el seu domicili, l’Ajuntament facilitarà l’accés a aquest projecte perquè ningú es quedi sense participar i aportar la seva opinió”.

 ??  ??

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain