Nou Horta

Alcàsser contractar­à 16 Persones Dins del Pla d’Ocupació Municipal

El termini de sol·licitud finalitzar­à el dilluns 14 de juny

-

L’Ajuntament d’Alcàsser ha presentat el seu Pla d’Ocupació Municipal, una iniciativa que té com a objectiu la contractac­ió de persones en desocupaci­ó i residents en el municipi. Està prevista la contractac­ió d’un total de 16 veïns i veïnes de la localitat – 8 persones cada sis mesos – que podran optar als següents llocs de treball: un lloc de peonatge de neteja, un de peonatge d’obres, dos auxiliars administra­tius, dos auxiliars d’ajuda a domicili i dos conserges.

El contracte serà de sis mesos a jornada completa, percebent el salari mínim interprofe­ssional en vigor i, com a requisits, les persones interessad­es han d’estar inscrites en Labora com a demandants d’ocupació i residir a Alcàsser, a més dels estipulats en les bases.

En el sistema de selecció es valoraran els mèrits adequadame­nt acreditats, en aplicació dels criteris de baremació establits.

L’alcaldessa Eva Zamora considera que «la política està per a ajudar a les persones i per a donar-les oportunita­ts de futur, d’ací l’aposta de l’Ajuntament per a fomentar l’ocupació entre els veïns i veïnes del municipi».

Per part seua, Paqui Abella, regidora d’Ocupació, Promoció Econòmica i Benestar Social afirma que «la nostra voluntat és no deixar a ningú al marge, per això impulsem aquest nou Pla d’Ocupació que contractar­à a 16 persones de la localitat». El termini de sol·licituds finalitzar­à el proper dilluns 14 de juny a les 23.59 hores, podent-se presentar al Registre de l’Ajuntament o telemàtica­ment.

Les bases poden consultar-se a la pàgina web municipal i es pot obtenir més informació en l’Oficina ADL, situada al carrer Sant Antoni, assistint amb cita prèvia, telefonant al 96124.0347 Ext. 222 / 245 de 9.00 a 14.00 hores o enviant un correu electrònic a adl@alcasser.es.

 ??  ??

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain