Nou Horta

Campus multiespor­tiu

Tindrà lloc del 5 al 30 de juliol i està destinat a xiquets i xiquetes de 6 a 16 anys

-

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Alcàsser està preparant el primer Campus Multiespor­tiu per tal de cobrir, d’una manera lúdica i saludable, la necessitat de conciliar la vida familiar amb la vida laboral de les famílies del municipi.

“L’Estiu Esportiu” es durà a terme en el període de vacances escolars al poliesport­iu, en concret des del dia 5 fins al 30 de juliol, de dilluns a divendres en horari de 9.00 a 14.00 hores. Està destinat a xiquets i xiquetes d’entre 6 i 16 anys.

El preu per a participar per al primer fill o filla és de 110 euros tot el mes o 70 euros cadascuna de les quinzenes, del 5 al 16 o del 19 al 30. En el lloc web municipal estan especifica­des les diferents bonificaci­ons per als segons i tercers fills i filles. Les places estan limitades a 80 alumnes i les inscripcio­ns es podran realitzar del 7 al 21 de juny al lloc web municipal o a l’App de l’Ajuntament.

L’alcaldessa Eva Zamora considera que “un any més, des de l’Ajuntament hem apostat per facilitar la conciliaci­ó laboral dels pares i mares amb les vacances escolars dels fills i ho hem fet amb una proposta que aposta per l’esport, per a fomentar hàbits de vida saludable entre els més menuts”. La primera edil ha animat a les xiquetes i xiquets del municipi a participar en aquesta iniciativa. Aquest Campus Multiespor­tiu, juntament amb l’Escola d’Estiu ‘Concilia’, conformen l’oferta que Alcàsser ofereix per als més menuts.

 ??  ??

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain