Nou Horta

Les escoles d’estiu arriben a Aldaia

Aldaia ha preparat quatre opcions perquè xiquets i xiquetes passen un estiu divertit i enriquidor, amb més de 800 places que es poden sol·licitar per quinzenes o amb menjador

-

L’escola d’Estiu es diversific­a enguany per tal d’oferir noves opcions a les famílies interessad­es en apuntar els seus fills o filles a noves activitats, una vegada finalitze el curs escolar. Les opcions, per a menors d’entre 3 i 14 anys, permeten a més als pares i/o mares sol·licitar el servici de conciliaci­ó, abans de les 9 del matí. Un servici que se suma a l’escola matinera, que es manté també en estiu als col·legis.

L’Estiu 2021 arriba a Aldaia amb:

- Escola d’estiu (des de l´última setmana de juny fins acabar juliol), amb 340 places per a gaudir de tot tipus d’activitats, al CEIP Platero y yo o al Mariano Benlliure.

- Campus d’Estiu (Des de l’última setmana de juny fins tot agost), amb 340 places per a gaudir de l’esports al poliesport­iu d’Aldaia

- Summer Camp (sols durant el mes de juliol), amb 50 places per a aprendre anglés al CEIP Mariano Benlliure - Escoleta d’Estiu Llavoreta (amb opcions i tarifes per mes o per quinzena) a l’escoleta infantil Llavoreta, per a 0 a 3 anys.

Totes les activitats estan pensades per a realitzar-se seguint tots els protocols COVID i amb ventilació, prioritzan­t les activitats a l’aire lliure. Els pares, mares o tutors podran connectar amb reunions online per consultar tots els dubtes.

Les inscripcio­ns ja estan obertes, fins al 18 de juny, en la pàgina de l’Ajuntament d’Aldaia. De moment ja hi trobem grups amb llista d’espera, i descomptes per als empadronat­s a Aldaia.

 ??  ??

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain