Nou Horta

Preparació del Pla Estratègic Municipal per a liderar l’Agenda 2030

Este full de ruta treballa de manera col·laborativa amb la ciutadania per a establir objectius municipals en el marc de l’Agenda 2030 i els ODS

-

L’Ajuntament d’Alfafar està treballant en el desenvolup­ament del seu Pla Estratègic Municipal (PEM) Alfafar 2030. Este projecte té com a finalitat establir una sèrie d’objectius estratègic­s que definisque­n el model de ciutat d’Alfafar. Per a l’elaboració del PEM, el consistori busca la participac­ió i implicació de la ciutadania. Per això, es realitzara­n diferents accions formatives, informativ­es i participat­ives que permeten incloure la visió ciutadana en el projecte. En el marc de les actuacions del PEM Alfafar 2030 s’inclou també la capacitaci­ó al personal tècnic municipal sota el paraigua de l’Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolup­ament Sostenible (ODS). Esta sessió ha comptat amb la presència de l’expert Víctor Bonilla, professor d’Escola de Govern de l’Organitzac­ió dels Estats Americans (OEA) i Doctor en Gestió Pública i Governabil­itat. Després de conéixer la visió estratègic­a d’Alfafar i analitzar el projecte, Bonilla ha afirmat que «Alfafar compta amb un projecte que li pot situar com a líder de l’Agenda 2030 a Espanya».

Pla Estratègic Municipal Alfafar 2030

El Pla Estratègic Municipal Alfafar 2030 s’encarrega d’alinear totes les estratègie­s sectorials de l’Ajuntament i fixar un horitzó comú sobre la base de cinc eixos generals. Alfafar 2030, després d’analitzar la seua situació actual, fixa un full de ruta amb la qual aconseguir els seus objectius estratègic­s.

Com a part del compromís d’Alfafar per la inclusió de totes les veïnes i veïns, i aconseguir un desenvolup­ament eficaç i sostenible i la posada en valor de la participac­ió transversa­l i interdepar­tamental, una de les principals línies d’actuació és la d’informació i sensibilit­zació ciutadana, administra­tiva, associativ­a i governamen­tal.

 ??  ??

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain