Nou Horta

S’inicia la segona fase del programa ‘Escoles d’Ocupació et Formem’

Les persones beneficiàr­ies han iniciat hui el nou període del programa que els permetrà obtindre un certificat de profession­alitat de nivell 2

-

El consistori, a través de la seua Agència de Desenvolup­ament Local (ADL), ha iniciat el nou període del programa mixt d’ocupació i formació “Escoles d’Ocupació Et Formem – Ocupació és Futur. En esta segona fase, l’alumnat continuarà la seua formació teoricoprà­ctica, durant 12 mesos, per a aconseguir un certificat de profession­alitat de nivell 2 en l’especialit­at d’operacions auxiliars de serveis administra­tius i generals (ADGG0408).

Per a això, Alfafar ha rebut una nova subvenció, de LABORA, Servei Valencià d’Ocupació i Formació, cofinançad­a pel Fons Social Europeu, que ascendeix a 241.358,40 euros, quantitat que es destinarà a mantindre la contractac­ió del personal docent i l’alumnat.

Després de concloure el nivell 1 del certificat de profession­alitat, els mòduls teòrics i desenvolup­ant les seues pràctiques en diferents àrees de l’Ajuntament d’Alfafar durant els últims sis mesos, les persones beneficiàr­ies del programa han iniciat la segona etapa de la formació. Amb la seua aposta pel desenvolup­ament del projecte “Escoles d’Ocupació Et Formem”, l’Ajuntament d’Alfafar mostra el seu ferm compromís per la formació profession­al com a principal garantia per a la millora de l’ocupabilit­at.

 ??  ??

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain