Nou Horta

Bonrepòs i Mirambell organitza un Campament Urbà

Serà del 5 al 29 de juliol i tindrà un preu d’inscripció de 40 euros

-

L’Ajuntament de Bonrepòs i Mirambell ha organitzat un Campament Urbà per a aquest estiu. Se celebrarà entre el 5 i el 29 de juliol i està indicat per a joves de primer, segon i tercer d’ESO, els quals tindran 10 places reservades per curs fins a completar-les per ordre d’inscripció.

La temàtica del Campament urbà d’enguany girarà entorn de les tribus urbanes, el skate o el grafiti. Les activitats que es realitzara­n seran preparació de coreografi­es i balls, jocs lúdics, jocs esportius, treballs manuals i preparació de decorat, entre altres. Cada divendres estarà dedicat a una activitat diferent, com un taller de tik-tok o un taller de youtube. Setmanalme­nt es realitzarà un taller de nutrició i bones pràctiques alimentàri­es. A més, els i les participan­ts podran gaudir de la Piscina Municipal.

Per a inscriure’s, les sol·licituds hauran de presentar-se a l’Ajuntament del 7 al 21 de juny, tots dos inclosos, per als empadronat­s en el municipi, i entre el 14 i el 21 de juny, tots dos inclosos, per a les persones no empadronad­es.

Les sol·licituds es poden realitzar de manera telemàtica, en la seu electrònic­a de l’ajuntament, o de manera presencial de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i els dilluns de 17 a 19 hores.

 ??  ??

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain