Nou Horta

Lliurament dels Premis Vila

-

La XL Edició dels Premis Vila de Catarroja va estrenar imatge el passat 10 de juny en el seu acte de lliurament. El reconegut artista catarrogí, Juan Olivares, ha sigut l’encarregat de dissenyar el nou logotip dels guardons artístics més destacats de la comarca i referents en l’àmbit autonòmic. Es tracta d’una representa­ció artística amb ADN catarrogí i que dotarà d’una major personalit­at a aquests premis.

“Amb motiu del XL aniversari dels Premis Vila de Catarroja hem volgut dotar d’una major rellevànci­a i també reconéixer a un gran artista catarrogí com Juan Olivares, perquè dotara, als guardons artístics de major projecció de la comarca i referents autonòmics, d’una major importànci­a. A més de l’aniversari, enguany els Premis són especials per a tots, ja que recobrem part de la normalitat que ens va llevar l’any passat la pandèmia, com les activitats paral·leles que, entre altres coses, ens faran recordar la figura de l’enyorat contaconte­s Llorenç”, explica Dolors Gimeno, regidora de Cultura.

Un dels actes paral·lels més emotius va tindre lloc el 9 de juny. Un dia abans de la celebració de la gala de lliurament dels premis es va retre homenatge al contaconte­s Llorenç. D’aquesta manera, el Teatre Auditori de Catarroja rep una exposició en memòria a la seua figura. A més, dins de l’homenatge es presentà el llibre ‘Contes per a tu’ de Perifèric Edicions. L’acte finalitzà amb el contaconte­s per a totes les edats a càrrec d’Almudena Francés. D’altra banda, els Premis Vila de Catarroja ja han lliurat els seus guardons en la categoria de pintura. D’aquesta manera, el XVI Premi Milagros Mir de pintura ha recaigut en l’obra Grullas, de l’autora Sandra Valls Traver. El premi, patrocinat íntegramen­t per la Fundació Antonia Mir, està dotat amb 6.000 euros. Així mateix, el jurat ha decidit concedir una menció honorífica, sense dotació econòmica, a l’obra ‘The rejection’, de la pintora grega Efcharisti­a Adamopoulo­u.

 ??  ??

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain