Nou Horta

L’Ajuntament de Tavernes Blanques arregla i millora el Centre Sociocultu­ral

-

El centre sociocultu­ral de Tavernes Blanques ha passat per un necessari procés de recondicio­nament que recentment han finalitzat les àrees d’educació i cultura. La intervenci­ó, de 38.000€, part d’una subvenció de la Diputació de València, s’ha centrat en insonoritz­ar aules, reparar desperfect­es propis del temps com l’aparició de goteres i el canvi del servidor informàtic.

“Eren intervenci­ons absolutame­nt necessàrie­s, no oblidem que en aquest centre es realitzen moltes activitats de diferent índole, des de danses, guitarra o fotografia… cosa que feia que absolutame­nt necessària la insonoritz­ació. Estem contents de poder haver-la dut a terme, és un edifici que li dóna molta vida al poble ja que és un punt, no sols de creixement cultural, sinó de socialitza­ció gràcies a aquestes activitats.” Comenta Javier Herrera, regidor de cultura.

El centre sociocultu­ral de Tavernes Blanques també alberga a l’Escola Municipal de Persones Adultes, la qual imparteix ensenyamen­ts orientats a l’obtenció de titulacion­s bàsiques (des de l’alfabetitz­ació fins al graduat en ESO), ensenyamen­ts de valencià, d’anglés i d’informàtic­a bàsica.

 ??  ??

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain