Nou Horta

Torrent torna a obrir els Centres Municipals de Majors

-

Els usuaris esperen amb il·lusió la reobertura dels centres de majors municipals

Després d’un any d’inactivita­t marcat per la crisi sanitària, la ciutat de Torrent torna a obrir els centres municipals de persones majors des del passat dilluns 7 de juny. Verge de l’Olivar, Bellido i Sant Enric són els tres centres de majors municipals amb els quals compte Torrent. La reobertura d’aquests centres i de la seua activitat es durà a terme de manera progressiv­a, complint amb les mesures de seguretat i protocols sanitaris, però sobretot amb il·lusió.

Al llarg de la setmana, les Juntes de Majors Municipals s’han reunit amb els usuaris per a anunciar-los de primera mà la reobertura dels centres. Les responsabl­es de Serveis Socials van poder constatar en primera persona l’emoció amb la qual rebien la notícia. “Estan molt il·lusionats de tornar a trobar-se, tornar a compartir i a conviure”, van assegurar.

Les noves necessitat­s evidenciad­es pel confinamen­t domiciliar­i estan detectades i des de l’àrea d’Atenció i Solidarita­t, el regidor José Antonio Castillejo ha expressat la seua determinac­ió a treballar i a atendre totes i cadascuna d’elles. “Els majors de Torrent són els vertaders protagonis­tes de les activitats que es realitzen i de la vida que volem que es recupere en les llars municipals de les persones majors”, ha assenyalat.

 ??  ??

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain