Nou Horta

Homenatge a la comunitat educativa aldaiera

El Consistori organitza un acte d’agraïment a la gestió dels centres davant la complicada situació sanitària viscuda el curs que termina

-

L’Ajuntament d’Aldaia va reunir els representa­nts de les comunitats educatives de tots els centres del municipi al pati de l’IES Salvador Gadea per a agrair i homenatjar la gestió impecable de tots i totes davant de la situació sanitària provocada per la COVID-19.

“En nom de tots els aldaiers i aldaieres, volem agrair públicamen­t la vostra imprescind­ible tasca. Gràcies per reinventar-vos amb eficàcia i eficiència”. Així mostrava el seu agraïment a tots els profession­als Guillermo Luján, alcalde d’Aldaia. L’acte tenia com a objectiu posar en valor la unió d’esforços entre tots els agents implicats en la lluita contra la pandèmia dins de l’àmbit escolar. Així ho va voler reivindica­r la regidora d’Educació, Marta Romeu: “Equips directius, docents, conserges, personal laboral de cuina, neteja, Brigada d’Obres, Policia, Agents Covid...heu funcionat com un engranatge perfecte en la difícil tasca de posar en marxa els centres educatius en temps rècord i de finalitzar el curs amb èxit”.

A més de l’agraïment institucio­nal, i extensiu de la localitat, els homenatjat­s van rebre de pares, mares i alumnes dels centres educatius un missatge il·lusionant a través d’un vídeo en el qual posaven de manifest la seua gratitud en un curs tan complicat. Finalment tots els i les representa­nts de cada centre va rebre un xicotet obsequi com a recordator­i per l’any duríssim i l’agraïment que amb la seua vocació de servei ‘juntes i junts ho hem aconseguit’. La cerimònia va acabar amb humor. Un espectacle pensat exclusivam­ent per a l’homenatge que parodiava les situacions tan complicade­s que ha viscut este últim any la comunitat educativa. Entre el públic, gestos de resignació, aplaudimen­ts i riures, a distància i amb mascareta. Així acaba un curs difícil en el qual els centres educatius d’Aldaia tanquen amb un excel·lent.

 ??  ??

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain