Nou Horta

Nits a la Lúdica presenta el seu cartell artístic per a este estiu

La Piscina d’Aldaia es convertix en l’escenari del primer cercle d’improvisac­ió, comèdia i música de la localitat

-

Durant els mesos de juliol i agost la Piscina Lúdica d’Aldaia serà el centre d’oci més refrescant amb actuacions de la talla de Patricia Espejos, Novembre Elèctric, Carol Tomás o Sierra Leona, entre altres artistes. Un cartell d’alt nivell i paritari que aposta per artistes valencians que podrem gaudir a la Terrassa de la Piscina lúdica municipal. I de fet, podrem admirar especialme­nt una de les insígnies artístique­s d’Aldaia, la companyia d’improvisac­ió teatral Improu Teatre. L’apertura de portes serà, cada vesprada d’espectacle, a les

21:00 hores i les actuacions començaran a les 22:00 hores. Precedint als artistes podrem descobrir noves promeses amb la secció de ‘Micros oberts’ en el que aldaiers i aldaieres compartira­n el seu talent amb els assistents, provinents de la localitat i de municipis veïns.

Dins de la programaci­ó també trobem dos dies dedicats a l’oci en família, són les Nits a la Lúdica KIDS. Els dies 6 i 20 de juliol xiquets i adults disposaran d’un espectacle d’improvisac­ió teatral per a tots els públics. Les Nit a la Lúdica tenen l’entrada a un preu de 3 euros per persona i es podran adquirir a través de www.notikumi.com o en taquilla fins completar aforament.

El servici de cafeteria i bar del Poliesport­iu estarà disponible durant tota la vetlada, i a més es permetrà l’entrada d’aliments. L’accés a la zona de bany no estarà permesa. Marta Romeu, regidora d’Instal·lacions Esportives, assegura que “hem passat un any molt dur i la població necessita tornar poc a poc a gaudir de la cultura, i dels nostres espais. Per això hem volgut unir tres grans potes de les arts escèniques: humor, improvisac­ió i música. Amb grans noms i també amb l’oportunita­t a qualsevol que vullga dedicar-se a açò”.

A més el regidor de Joventut, Sergio Gómez, afegix que “comencem un estiu perfecte per a gaudir amb les nostres famílies, amics i veïns d’Aldaia i a més en espais públics que són una riquesa per a la ciutadania. La piscina lúdica és una localitzac­ió ideal per a reunir a totes les edats i fomentar la bona convivènci­a.”

Apertura de la Piscina Lúdica

L’estiu comença a Aldaia amb la ja tradiciona­l jornada de portes obertes de la piscina lúdica, ubicada al poliesport­iu municipal Jaume Ortí. Un any més, esta primera jornada ha estat d’accés gratuït, fins omplir aforament, i sempre amb el compliment del protocol anti-COVID.

D’esta manera, fins al 5 de setembre podem gaudir de la piscina d’estiu d’Aldaia, sempre amb cita prèvia reservada a través del web Aldaia.es. Els preus es mantenen entre els dos i els tres euros, i en horaris de 10.30 a 19.30 hores tots els dies de la setmana fins completar aforament, que es manté al 75% en la piscina i al 50% als vestuaris. Els menors de tres anys tenen entrada gratuïta. Però, a més, enguany este agradable enclau oferix noves activitats i possibilit­ats per a passar l’estiu de la millor manera. En col·laboració amb la Biblioteca Municipal, els i les usuàries podran llegir mentre prenen el sol o descansen a la piscina lúdica gràcies a un recull selecciona­t especialme­nt per a l’ocasió. Només caldrà enregistra­r les dades a l’aparador i triar entre les opcions de la prestatger­ia.

 ??  ??

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain