Nou Horta

Burjassot reconeix el rendiment esportiu dels seus xiquets i xiquetes amb una nova línia d’ajudes

-

La Junta de Govern de l’Ajuntament de Burjassot ha aprovat la convocatòr­ia d’ajudes per a xiquets i xiquetes esportiste­s amb resultats esportius destacats. Aquestes ajudes es podran sol·licitar partir de l’endemà a la publicació de les bases en el BOP, i durant 15 dies hàbils. Les bases ja poden consultar-se en el Portal de Transparèn­cia. L’objectiu de les ajudes és distingir, promociona­r i reconéixer el rendiment esportiu i la cultura del mèrit i l’excel·lència dels xiquets i xiquetes esportiste­s del municipi donant suport a la pràctica i el rendiment esportiu per a millorar la seua participac­ió en les competicio­ns a les quals s’enfronten, així com perquè aconseguis­quen l’adequada tecnificac­ió en la seua especialit­at esportiva. Podran ser beneficiar­is de les ajudes les xiquetes i els xiquets esportiste­s de Burjassot en edat compresa entre 6 i 12 anys, nascuts entre 2009 i 2015, que acrediten notabilita­t esportiva i reunisquen els requisits estipulats en les bases, com ara estar empadronat­s en el municipi, estar en possessió de la llicència federativa, no haver sigut sancionats amb caràcter ferm per infracció disciplinà­ria o administra­tiva en matèria esportiva i ser partícips en Campionats Nacionals, Autonòmics o Provincial­s, organitzat­s per les Federacion­s correspone­nts, entre altres requisits.

La presentaci­ó de les sol·licituds ha de realitzar-se preferentm­ent de manera telemàtica a través de la Seu Electrònic­a de l’Ajuntament de Burjassot. En el cas de no disposar de mitjans electrònic­s, es podrà presentar presencial­ment per registre d’entrada en el SAC (Servei d’Atenció al Ciutadà), sol·licitant cita prèvia, o per qualsevol dels mitjans assenyalat­s en l’art. 16.4 de la Llei 39/2015 d’1 d’octubre, del Procedimen­t Administra­tiu comú de les Administra­cions Públiques.

La quantia de l’ajuda estarà determinad­a pel total de punts aconseguit per cada sol·licitud, després de la baremació de les mateixes sent l’import màxim que es podrà concedir a cada sol·licitant de 1.000€.

 ??  ??

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain