Nou Horta

La II edició de Cata-rosa tornarà a acostar a la joventut de Catarroja a la platja

L’Ajuntament repeteix el seu autobús a la platja de la Malva-rosa enguany conjuntame­nt amb Benetússer

-

L’Ajuntament de Catarroja, a través de la regidoria de Joventut repetirà l’experiènci­a de Cata-rosa, l’autobús públic i gratuït que l’any passat va acostar a la joventut del poble a la platja. Enguany comptarà amb la principal novetat que també entrarà a formar part de l’activitat l’Ajuntament de Benetússer.

Així doncs, durant els dimecres i diumenges del mes de juliol a partir del dia 7. la població més jove de Catarroja i Benetússer podrà comptar amb un transport segur i gratuït que li portarà a la platja de la Malva-rosa. L’autobús partirà de

Catarroja a les 9,45 del matí i tindrà dues opcions per a la volta, o bé a les 14,00 hores o a les 18 hores per als qui decidisque­n allargar la jornada de platja.

Les persones interessad­es en l’activitat hauran d’inscriure’s prèviament en la pàgina web de l’Ajuntament de Catarroja. En aquest espai estarà habilitat un formulari de contacte on podran inscriure’s selecciona­nt el seu nom i la jornada en la qual volen fer el viatge a la platja.

“L’any passat estàvem davant un estiu diferent. A poc a poc ens hem adaptat i hem anat avançant per a convertir el nostre dia a dia en més segur. Ara, amb un nou impuls i la col·laboració de l’Ajuntament de Benetusser, tornem a posar en marxa l’autobús a la platja de la Malva-rosa, per a continuar oferint alternativ­es d’oci segur a la nostra població més jove”, explica Miquel Verdeguer, regidor de Joventut de Catarroja.

 ??  ??

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain