Nou Horta

Massamagre­ll ret homenatge a la seua música amb el festival Musicagrel­l

-

Massamagre­ll és un poble amb gran afició a la música i el podem comprovar veient l’èxit que té cada concert o activitat musical organitzad­a per la regidoria de Cultura, com Íntims Concerts, Música al Pati o l’Escola de Música de Pasqua. Per aquesta raó, l’Ajuntament de Massamagre­ll ha decidit retre homenatge a la música del poble realitzant el festival Musicagrel­l durant dos caps de setmana consecutiu­s, comptant amb la col·laboració de la Unió Musical de Massamagre­ll, la seua banda juvenil, i l’Escola de Música Tradiciona­l de tabal i dolçaina.

La programaci­ó es va anunciar el dilluns 21 de juny amb motiu del Dia de la Música, i les activitats van començar el divendres de la setmana passada amb un acte institucio­nal en el qual es reconeixia a la Unió Musical de Massamagre­ll com a part del patrimoni cultural immaterial, i un concert a continuaci­ó.

Per al dissabte estaven programats dos tallers infantils: ‘Música en família’ des dels zero fins als quatre anys, i ‘Construcci­ó d’instrument­s’ entre els cinc i set anys. Després dels tallers la banda juvenil de la Unió Musical de Massamagre­ll va realitzar un concert en l’espai escènic del Centre Cultural. Aquest cap de setmana, continuen les activitats amb l’actuació de l’Escola de Música Tradiciona­l de tabal i dolçaina el divendres a les set de la vesprada en el Centre Cultural, i el concert jove Boira + Kassos el dissabte a les onze de la nit en el Centre Juvenil.

“Hem detectat que les activitats musicals atrauen molt a la ciutadania i en aquesta època de l’any podem realitzar-les a l’aire lliure amb total seguretat. Després de l’època de pandèmia tenim ganes de fer més vida social, i amb aquestes activitats animem als veïns i veïnes de totes les edats a eixir i gaudir de la nostra cultura”, comenta l’alcalde de Massamagre­ll,

Paco Gómez.

“En totes les activitats musicals comptem amb la participac­ió de músics i escoles del nostre poble. Creiem que és una manera d’aportar valor a les programaci­ons alhora que els donem a conéixer”, afig la regidora de Cultura, Araceli Munera.

Per a controlar l’aforament dels tallers i concerts, l’Ajuntament de Massamagre­ll ha habilitat un formulari on la gent interessad­a a assistir ha d’inscriure’s.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain