Nou Horta

143.204,98€ pagats de les ajudes del primer Pla Resistir

-

L’Ajuntament de Massamagre­ll ha pagat els diners de les ajudes parèntesis del seu primer Pla Resistir, amb el qual s’ha ajudat les xicotetes i mitjanes empreses, així com a les persones autònomes, més afectades per la Covid-19.

El consistori ha acceptat un total de 64 sol·licituds provinents d’activitats relacionad­es amb l’hostaleria, la restauraci­ó, l’oci nocturn, el turisme, la creació artística i cultural, l’esport i l’entretenim­ent, de les 88 sol·licituds presentade­s. Només 24 sol·licituds han estat desestimad­es, la majoria d’elles per no pertànyer a les activitats econòmique­s incloses en l’orde de la Generalita­t, no tindre domicili fiscal en el municipi de Massamagre­ll, presentar la sol·licitud fora de termini o no adjuntar tota la documentac­ió requerida. En aquesta primera convocatòr­ia s’han abonat 143.204,98 euros dels 374.071 euros amb els quals compta la partida. Amb els 230.866,02 euros restants, més 50.000 euros que es destinaran del romanent de tresoreria d’enguany, l’Ajuntament prepararà una segona convocatòr­ia per a arribar a més sectors, inclosos sectors de la primera convocatòr­ia que es van quedar fora.

Al marge d’això Massamagre­ll ha establit durant aquest temps altres mesures per a ajudar al comerç del poble, com una altra convocatòr­ia d’ajudes per a despeses derivades del covid-19, la suspensió de les taxes de terrasses en els mesos de tancament dels locals, o l’ampliació d’aquestes terrasses una vegada oberts els locals.

 ??  ??

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain