Nou Horta

Torrent aposta pel transport sostenible amb la presentaci­ó d’un autobús híbrid

-

Torrent ha presentat el primer autobús híbrid de la ciutat, que des d’aquesta setmana discorre per la línia de la Piscina Parc Vedat i que s’estén durant el mes de juliol al Toll i l’Alberca, on tindrà dues parades: una al costat del Poliesport­iu Municipal, per a donar servei al Campus de la FDM, i una altra en els voltants dels establimen­ts. “Seguim en la senda d’un Torrent sostenible per a millorar la qualitat de vida dels veïns. Des de l’àrea de Mobilitat estem treballant en polítiques sostenible­s per a reduir les emissions de C02 contribuin­t així amb el medi ambient i fer de Torrent una ciutat més saludable. Avui és un exemple més i un compromís d’aquesta aposta per la sostenibil­itat amb la incorporac­ió d’aquest nou híbrid a la flota municipal de transport urbà”, ha declarat el regidor de Mobilitat i Transport, Raúl Claramonte.

L’autobús per als alumnes del campus és gratuït per als quals disposen de targeta d’estudiant (veïns del municipi).Per als acompanyan­ts d’aquests alumnes, des de la FDM se’ls proporcion­arà una “targeta de la FDM” com a acompanyan­t (1 per alumne) que en mostrar-la al conductor aquest li subministr­arà un bitllet bonificat gratuït.

Per a la resta d’usuari de la línia, podran obtenir la gratuïtat del transport a la Piscina si presenten en accedir al bus la reserva o l’entrada per a aqueix dia de la piscina, i hauran de mostrar-la tant a l’anada com a la volta (o només a la volta). Es permetran un màxim de 2 viatges per entrada a la piscina (anada i volta).

Per al transport al Toll L’Alberca, si no es disposa de targeta bonificada, pot pagar el bitllet senzill o a través de la targeta Credibus, que s’obté en els estancs adherits.

 ??  ??

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain