Nou Horta

L’Antic Mercat acull l’exposició de temàtica fallera de l’artista torrentí Paco Gascó

-

Torrent reaviva la flama fallera amb una exposició de temàtica fallera de l’artista torrentino Paco Gascó, que es va estrenar dilluns passat a la sala polivalent de l’Antic Mercat i es podrà visitar fins al 3 de juliol.

Per motius de seguretat, no va haver-hi acte d’inauguraci­ó, però les Falleres Majors i l’alcalde Jesús Ros van visitar l’exposició perquè l’artista explicara les seues obres. Després de la presentaci­ó, Gascó va obsequiar a les falleres i a l’alcalde amb unes obres pròpies.

A més del treball de l’artista, es van exposar els microrelat­s en llengua valenciana de la primera mostra de microrelat­s, les maquetes de les falles i els ninots indultats de les Falles 2020. L’exposició estarà oberta al públic els dimarts i divendres de 10.30 a 13.30 hores i de 17.30 a 20.30 hores, i els dimecres, divendres i dissabtes de 10.30 a 13.30 hores. L’alcalde Jesús Ros anima a la ciutadania a visitar l’exposició: “Al cap d’un any tan complicat, aquesta exposició és una oportunita­t per a recuperar la il·lusió de les Falles i gaudir de l’obra d’un gran artista”. D’altra banda, la setmana passada, va arrancar el Camí del somni. 11 falleres majors i 16 falleres majors infantils van presentar les seues candidatur­es oficials a Fallera Major de Torrent. L’acte de nomenament tindrà lloc el pròxim 10 de juliol, a les 22 hores en l’Àgora del Parc Central i es retransmet­rà per streaming. Els vídeos de presentaci­ó de les candidates podran veure’s en les xarxes socials de Junta Local Fallera de Torrent.

 ??  ??

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain