Nou Torrentí

Montroi s'inclou a les Rutes Turístique­s Mediambien­tals

- REDACCIÓN

L'Ajuntament de Montroi s'ha inclòs al programa de 'Rutes Turístique­s Mediambien­tals' de la Diputació de València, amb l'objectiu de mobilitzar el turisme dels municipis més afectats pels incendis de l'estiu 2012. Les rutes d'autobús a Montroi, dirigides especialme­nt a associacio­ns, col·lectius i escolars, ofereixen trasllats, menjar i una visita guiada des de 8 euros. Els visitants podran realitzar una ruta agroturíst­ica fins a la Torre-Castell, visitar el Museu Valencià de la Mel i moltes més activitats diverses del municipi. L'alcalde de Montroi, Antonio Polo, opina que «aquest any participem per primera vegada en el programa de la Diputació per a donar a conéixer el nostre municipi a visitants de la resta de la província de València».

Visita Montroi: Excursió per a grups:

- Arribada a la població - Esmorzar opcional - ruta agroturíst­ica - visita al Museu Valencià de la Mel - menjar - visita a l'Aula de la Naturalesa - degustació de la Mistela de Montroi acompanyad­a per coca de llanda - tornada

Excursió per a escolars:

- Arribada a la població - Desdejuni saludable - ruta agroturíst­ica - visita al Museu Valencià de la Mel - menjar - visita a l'Aula de la Naturalesa - Taller de veles - tornada.

 ??  ??

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain