Nou Torrentí

“Enguany es podran visitar virtualmen­t totes les nostres falles”

- JÉSSICA MEDINA

José Antonio Castillejo concedeix una entrevista a Nou Torrentí per a fer-nos un balanç dels dos anys que porta com a regidor de Falles al nostre municipi

Quin balanç fa d’aquest últim any com regidor? I la regidoria de festes?

Un balanç molt positiu, en general i també en particular . Parlant de festes, he d’agrair el treball conjunt amb les entitats festives, les nostres falles, la festa de Moros i Cristians i la participac­ió del nostre teixit associatiu, ja que ha sigut fonamental a l´hora de fer una aposta per unes festes “molt nostres” i participat­ives.

Pensa que les novetats en els actes fallers d’enguany, són per a millor? Espere i desitge que aquestes festes falleres la gent gaudisca de les novetats d’enguany i amb els actes que organitza la Junta Local Fallera i les Falles de la nostra ciutat. Sense cap dubte a l’igual que la Macro-despertà va ser un èxit de participac­ió, la “Nit del Foc” i la resta d´actes, ompliran els nostres carrers i les nostres places d’unes bones falles i d’un bon ambient de festa fallera.

En tema de seguretat com s’afronten les festes josefines d’aquest any, en què dispositiu­s comptem per a Falles? A més dels efectius de Policia Local i de la Policia Nacional, cal ressaltar el treball dels voluntaris de Protecció Civil , Creu Roja i de Bombers singularme­nt amb motiu de la “Nit de la Cremà”

Enguany també s’ha apostat per la tecnologia per poder gaudir dels actes fallers des del mòbil o l’ordinador? Que ens pot contar d’aquestes novetats?

Des de l´Àrea de Modernitza­ció i de Comunicaci­ó i la Regidoria de Falles s’ha volgut apostar per a que les nostres falles apleguen a tothom. Enguany gràcies a les noves tecnologie­s es podran “visitar virtualmen­t” totes i cada una de les nostres falles.

Que és el que més li agrada de les falles de torrentine­s? Que destacaria?

Com a Regidor de Falles i 38 anys faller, m´agrada tot de les nostres falles, s’ha de posar en valor el treball els 365 dies del any de les nostres 29 comissions.

 ??  ??

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain