Nou Torrentí

El Pregó dóna inici a la Setmana Santa

María Silla Mora, Reina de l’Encontre i Àngel de la Resurrecci­ó, va rebre el palmell i Estendard que represente­n el càrrec

-

La parròquia de Montsió va acollir el diumenge 7 d’abril de matí el Pregó de Setmana Santa, un acte que és el punt de partida de la Setmana Santa de 2019. D’aquesta manera, els torrentins i torrentine­s es preparen per que els carrers de la ciutat s’omplin de devoció i tradició, des del 14 d’abril, Diumenge de Rams, Fins al 21 d’abril, Diumenge de Resurrecci­ó. Durant el Pregó, la Reina de l’Encontre i Àngel de la Resurrecci­ó de 2019, María Silla Mora; acompanyat de sobre cambreres, María Martínez Puig i Blanca Puchades Vallejo; de l’alcalde Jesús Ros i el president de Junta Central de Germandats, José Vicente Yago Mora; rebé el palmell i Estendard que represente­n el càrrec. L’alcalde, junt amb el regidor de Festes, José Antonio Castillejo, i els membres de la corporació municipal, dedicà unes paraules a la Reina de l’Encontre destacant la importànci­a del seu càrrec com a representa­nt de la Virreina Germana de Foix, “en una Setmana Santa que els torrentins i torrentine­s Tenim molt arrelada i que ens identifica com a poble, un poble on mantenim vives les nostres tradicions, festes i cultura “.

L’encarregat de pronunciar el Pregó fou Don Jesús Girón Izquierdo, sacerdot de lA’ rxidiòcesi de València des de juny de 2004, i que estigué durante sis anys com a vicari a la parròquia de l’Assumpció de Torrent. Després de les emotives paraules es realitzà un concert de la mà de la Coral Polifònica de la Unió Musical de Torrent, amb el director Guillermo Ferrando Simón; i de l’Orquestra de la Unió Musical, a càrrec del director Rafael Ortí Martínez.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain