Nou Torrentí

Programaci­ó Setmana Santa

Es celebrarà del 14 al 20 d’abril

-

DIUMENGE DE RAMS, 14 D’ABRIL 11:30 h Benedicció de palmes en l’Ermita i baixada en romeria fins al temple parroquial. A continuaci­ó Missa Solemne de Diumenge de Rams.

DIMECRES SANT, 17 D’ABRIL 22:00 h Viacrucis pel casc antic del poble a càrrec de la confraria del Sant Sepulcre. Eixida i retorn des de la parròquia, recorrent el següent itinerari: Mestre Navarro, Bon Aire, Sant Vicent, Baixa al Serrallo, Pujada al Castillo, Sant Tomàs, Abadia, Portal, Metge Soler i Plaça Constituci­ó.

DIJOUS SANT, 18 D’ABRIL

19:30 h Missa Solemne de l’Últim Sopar del Senyor.

22:30 h Hora Santa en el temple parroquial.

24:00 h Processó del Silenci amb el trasllat del Crist jacent des de l’Ermita fins a la casa del Confrare Major del Sant Sepulcre. Itinerari: eixida des de l’Ermita, Pujada del Castell, Abadia, Portal, Metge Soler, Plaça Constituci­ó, Mestre Navarro i Casa del Confrare Major.

DIVENDRES SANT, 19 D’ABRIL 9:00 h Viacrucis en el temple parroquial i a continuaci­ó Sermó de les Set Paraules.

17:30 h Trasllat del Crist jacent al temple parroquial des de casa del Confrare Major del Sant Sepulcre. Itinerari: eixida de casa del Confrare Major, Mestre Navarro i Metge Soler (porta falsa de l’església).

18:00h Sants Oficis.

19:30h Processó del Sant Enterramen­t fins a l’Ermita. DISSABTE DE GLORIA, 20 D’ABRIL

19:30h Concert de violí en l’ermita a càrrec de Víctor Guaita Igual.

23:00 h Solemne Vigília de Resurrecci­ó.

En finalitzar la Vigília, descoberta de la Mare de Déu dels Dolors Gloriosos en l’Ermita. S’oferiran mistela, bescuit i xocolatada a càrrec de les confraries dels Sants Patrons i Sant Sepulcre.

21 d’abril, Diumenge de Resurrecci­ó 11:00 h Processó del Sant Encontre fins a la Placeta del Marqués.

12:00 h Solemne Missa de Resurrecci­ó.

 ??  ??

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain