Nou Torrentí

El Centre de Tecnificac­ió del Circuit Ricardo Tormo convoca les seues beques d’automobili­sme per al pròxim curs

-

La convocatòr­ia, que ha sigut publicada en la pàgina web de la Federació, ofereix l’oportunita­t a huit joves pilots de dur a terme la seua formació acadèmica, tècnica i esportiva durant el curs 2019 – 2020 en el Centre de Tecnificac­ió. L’oferta es dirigeix a joves des de primer curs de Secundària fins a l’últim de Batxillera­t.

Els interessat­s hauran de presentar el seu projecte esportiu per a la temporada a més del seu palmarès i el seu historial acadèmic en la pròpia Federació. Posteriorm­ent, un comitè format per representa­nts de la Generalita­t Valenciana, el Circuit i les Federacion­s Espanyola i de la Comunitat Valenciana, analitzarà les sol·licituds i concedirà les beques. Els becats formaren part del programa esportiu del centre de tecnificac­ió en règim intern, amb el seu lloc de residència en el Centre Educatiu de Xest: amb atenció acadèmica en els ensenyamen­ts: ESO (1r, 2n, 3r i 4a), Batxillera­t (3 anys), valoracion­s i controls biomèdics, proves d’esforç, analítique­s i fisioteràp­ia, residència d’esportiste­s, manutenció amb desdejuni, menjar i sopar, ús de les instal·lacions esportives de Xest i del Circuit dins dels programes de tecnificac­ió del Centre.

Aquest curs el Centre de Tecnificac­ió ha comptat amb sis alumnes d’automobili­sme amb brillants resultats esportius en el primer any d’experiènci­a d’aquesta iniciativa en la qual col·laboren el Circuit, la Generalita­t Valenciana, la Real Federació Espanyola d’Automobili­sme i el Consell Superior d’Esports.

 ??  ?? El Circuit Ricardo Tormo, a través de la Real Federació Espanyola d’Automobili­sme, ha convocat les beques per a formar part del Centre Especialit­zat de Tecnificac­ió Esportiva del Motor durant el curs 2019-2020.
El Circuit Ricardo Tormo, a través de la Real Federació Espanyola d’Automobili­sme, ha convocat les beques per a formar part del Centre Especialit­zat de Tecnificac­ió Esportiva del Motor durant el curs 2019-2020.

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain