Nou Torrentí

Torrent comptarà amb un nou local d’usos socials

-

El teixit associatiu de Torrent disposarà pròximamen­t d’unes noves instal·lacions que podran ser utilitzade­s per associacio­ns, col·lectius i agrupacion­s per a realitzar les seues activitats, així ho ha explicat l’alcalde Jesús Ros en la tradiciona­l trobada amb els mitjans de comunicaci­ó. El nou local d’usos socials adquirit pel consistori per 110.000€, està situat al pati de l’edifici entre els carrers Federico Maicas, Verge de la Pau, Benemèrita Guàrdia Civil i Sedaví, compta amb una superfície de 663 metres quadrats aproximada­ment, i estarà dotat d’una sala multiusos de major grandària i de diverses sales on se situaran els propis espais per a les associacio­ns.

El centre, situat a l’interior del pati, no es troba totalment fitat, per la qual cosa precisa d’una sèrie d’obres que permeten el tancament total, és a dir la col·locació de portes i finestres en la seua façana interior. Amb aquesta mesura es podrà dissenyar un horari per a obrir i tancar les portes i en aquest sentit poder conciliar la convivènci­a entre associacio­ns i veïns i veïnes del bloc. L’alcalde Jesús Ros ha destacat que la posada en marxa d’aquest local “donarà vida a la zona i dotarà a les associacio­ns de la ciutat d’un nou espai en el qual desenvolup­ar les seues activitats”. Al mateix temps, es remodelarà la plaça central, instal·lant, a més, una àrea de jocs infantils en aquesta zona de Torrent que compta amb una gran població i poques zones per al gaudi dels xiquets i xiquetes. Aquesta mesura millorarà la imatge estètica del propi entramat dels edificis que l’envolten.

El projecte de reforma es contemplar­à en la llista d’Inversions Financeram­ent Sostenible­s, una sèrie d’actuacions finançades gràcies al superàvit de 4,6 milions obtinguts com a resultat de la bona gestió de l’exercici passat. També s’escometran actuacions per a millorar l’accessibil­itat mitjançant la instal·lació de rampes, així com totes les obres necessàrie­s per a posar en funcioname­nt l’activitat en funció del compliment de tota la normativa en vigor quant a la xarxa de sanejament, instal·lació lampisteri­a, climatitza­ció, electricit­at, eficiència energètica, etc.

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain