Nou Torrentí

Jesús Ros inicia la campanya electoral per a “continuar liderant el progrés del municipi”

-

El candidat socialista tindrà contacte directe amb veïnes i veïns als carrers i places

Jesús Ros Piles inicia amb el lema “Amb Jesús Ros” la campanya per a les eleccions municipals del 26 de maig amb l’objectiu de continuar liderant el progrés de la ciutat. La tradiciona­l pegada de cartells a mitjanit donarà inici a quinze dies de trobades amb col·lectius, agrupacion­s i associacio­ns, així com de contacte directe amb veïnes i veïns als carrers i places. La gestió dels últims anys de l’equip del govern socialiste­s al capdavant del consistori de la capital de l’Horta Sud és una prova palpable que “Amb Jesús Ros” Torrent és una ciutat de progrés, amable, integrador­a i solidària. El temps ha demostrat que “Amb Jesús Ros” Torrent compta amb millors serveis, espais i infraestru­ctures que milloren la qualitat de vida de les torrentine­s i torrentins. Amb aqueix esperit, Jesús Ros, al costat d’una llista de candidatur­a que reuneix una combinació de joventut, experiènci­a i preparació, aspira a renovar el compromís adquirit pels veïns fa quatre anys.

Per a això s’ha dissenyat una programaci­ó de reunions i trobades amb associacio­ns de veïns i col·lectius i agrupacion­s culturals. Al llarg dels quinze dies de campanya, les veïnes i veïns de Torrent podran obtenir informació del programa electoral i dels futurs projectes en les taules informativ­es que s’instal·laran en carrers i places. A través de les xarxes socials, s’informarà diàriament de la seua ubicació.

D’altra banda, dels actes electorals previstos per a cada vesprada en diferents punts de la ciutat destaca la Trobada amb la Societat, on el candidat Jesús Ros, al costat de la resta de persones que integren la llista, traslladar­an els seus projectes a representa­nts de la societat torrentina en un acte en el Hort de Trénor i que servirà de punt culminant a la campanya electoral el pròxim 23 de maig a les 19 hores.

 ??  ??

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain