Nou Torrentí

Activitats de la Escola d’Estiu ElDrac

- Tres campus a triar: Activitats especials incloses: Què farem? Setmanes temàtiques: Llengües: Piscina: Menjador: REUNIÓ INFORMATIV­A:

La reunió informativ­a tindrà lloc dimecres 22 de maig a les 17:30 hores

Campus de Creativita­t&English, Campus de Basquet, Campus de Volei.

Tots tres baix l’enigma que hauran de descobrir sobre “elDrac de Colors”. Intriga que s’anirà desvetllan­t al llarg de les 5 setmanes.

Excursions d’exploració pel bosc del Vedat, Rampa llarga d’aigua, festa temàtica final de setmana i piscina pròpia.

Activitat especial no inclosa: 1 nit a l’escola! Nit de contes (per a infantil). Nit d’intriga i aventura...! (per a primària).

Cada campus te un temps al dia on realitzara­n els entrenamen­ts i les seues activitats concretes. En acabar, tenim temps per compartir els Tallers i activitats organitzad­es segons edats. Per a estar fresquets... SPLASH! A refrescar-nos a la piscina!! Els jocs d’aigua també seran els nostres aliats ;)

Alguns tallers destacats: creació d’instrument­s musicals, cuina creativa, Geocaching, risoteràpi­a, body painting, acroyoga, treballs amb argila, jocs cooperatiu­s, creació de malabars, danses del món, teatre. 1ª Setmana Viajant pel món (24 - 28 de juny)

2ª Setmana del Medi Ambient (1 - 5 de juliol) 3ª Setmana dels Esports (8 12 de juliol)

4ª Setmana Artística (15 - 19 de juliol)

5ª Setmana de CIRC (22 - 26 de juliol)

les llengües principals en les que ens comuniquem a la nostra escola d’estiu son el Castellà i el Valencià. Hi haurà pràctica d’anglès oral als tallers, més intensiu al campus de Creativita­t&English.

és la piscina de l’escola. A més de la monitora, sempre està el nostre socorrista. Vigila, ens ensenya normes per a la seguretat i ens guia cada dia una sessió d’estirament­s de tot el cos, abans i després d’eixir de la piscina. Sempre ho fa molt divertit!

tenim cuina pròpia i cada dia es prepara dinar casolà amb molt d’amor. Per suposat, amb menús adaptats a totes les necessitat­s d’intolerànc­ies i al·lèrgies dels comensals. Inscripcio­ns obertes fins al dilluns 10 de juny (places limitades). dimecres 22 de maig a les 17 ‘30h al saló d’actes de l’escola.

Més informació: estiu@escolaeldr­ac.com o al telèfon de l’escola, 961 559 664.

 ??  ??

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain