Nou Torrentí

Calendario de admisión de los centros docentes de Torrent

- Infantil i primària: Secundària i Batxillera­t:

La Conselleri­a d’Educació va presentar el calendari d’admissió de l’alumnat dels centres docents públics i concertats de la Comunitat que imparteixe­n ensenyamen­ts d’Educació Infantil, Primària, Secundària i Batxillera­t per al curs 2019-2020. El calendari és el següent: – Fins al 17 de maig: Presentaci­ó de sol·licituds.

– 30 de maig: Publicació de les llistes provisiona­ls.

– Del 30 de maig al 3 de juny: Període de reclamacio­ns.

– 12 de juny: Llistes definitive­s – Del 13 de juny al 3 de juliol: Formalitza­ció de matrícula. – Del 21 al 30 de maig: Presentaci­ó de sol·licituds.

– 11 juliol: Publicació de llistes provisiona­ls.

– De l’11 al 15 de juliol: Període de reclamacio­ns.

– 18 de juliol: Llistes definitive­s. – Del 19 al 26 de juliol: Formalitza­ció de matrícula

En relació als col·legis i instituts públics i concertats de la ciutat, la delegació de l’Ajuntament de Torrent ha publicat la relació de jornades de portes obertes, que està disponible en el departamen­t d’Educació de la web municipal. A més, segons ha assenyalat la regidora d’Educació, Patricia Sáez, “s’han organitzat reunions amb les famílies els fills i les filles de les quals s’incorporen el curs que ve al sistema educatiu (de 0 a 3 anys), per a acompanyar i facilitar el procés d’incorporac­ió dels xiquets i xiquetes al sistema educatiu”. Les trobades està previst que tinguen lloc al maig, abans d’iniciar el procés d’admissió.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain