Nou Torrentí

Les millors escapades romàntique­s per a celebrar Sant Valentí

Hui 14 de febrer celebrem la festivitat més romàntica de l’any (juntament amb Sant Donís en la Comunitat Valenciana el 9 d’octubre): Sant Valentí

-

Hui 14 de febrer celebrem la festivitat més romàntica de l’any (juntament amb Sant Donís en la Comunitat Valenciana el 9 d’octubre): Sant Valentí. Tots els dies són perfectes per a demostrar a la gent que vols com d’importants i especials són per a tu en la teua vida, però la tradició en aquest dia consisteix a fer un xicotet recordator­i extra de l’amor que sentim per aquesta persona.

Un dels plans més comuns per a aquesta data és anar d’escapada romàntica amb la teua parella: descobrir nous llocs, sopars bonics, hotels amb encant, activitats per a compartir junts... Els moments inoblidabl­es estan garantits! Per això, vos hem fet una xicoteta selecció d’aquelles destinacio­ns romàntique­s espanyoles ideals per a celebrar Sant Valentí aquest 2020:

- Lanzarote: Amb el bon clima que tenen, com no ser una destinació perfecta! Doneu-vos un bany en ple hivern a l’Atlàntic, exploreu el seu paisatge pel Parc Nacional de Timanfaya, degusteu els deliciosos vins en la Geria, o disfruteu de les seues aigües cristal·lines de la Platja Papagai.

- Salamanca: Perdeu-vos pels carrers amb segles d’antiguitat d’aquesta preciosa ciutat, visiteu la seua magnífica catedral i l’hort de Calixto i Melibea, no vos deixarà indiferent­s! També podeu disfrutar d’unes riquíssime­s tapes en la zona de Van Dyck.

- Cudillero (Astúrias): Una de les nostres destinacio­ns favorites on pots disfrutar tant de la seua costa com de la natura dels seus voltants. Reserveu una habitació i simplement, deixeu-vos portar per les rutes i els seus paisatges que vos deixaran bocabadats. Anotació: no vos oblideu visitar les casetes de colors penjant dels tres vessants, una meravella!

- Granada: La bellesa de l’Alhambra pot ser la protagonis­ta de la vostra escapada romàntica. I si ho preferiu, passeu una preciosa nit en una cabanya en Serra Nevada a la llum de la ximenera, més romàntic impossible!

- Morella: Considerat un dels pobles més bonics d’Espanya, es tracta d’una població d’eminent caràcter medieval que destaca per les restes d’un castell situat a la part alta del monticle que corona la vila i que s’envolta d’una de les muralles millor conservade­s del país. A més, en aquesta època de l’any podreu visitar els seus carrers maquillats de neu, tota una experiènci­a!

Aquests són només algunes de les destinacio­ns que hem volgut recomanar-vos, però al nostre país tenim molts més que segur disfrutare­u amb la vostra parella, esperem que vos agraden!

 ??  ?? Lanzarote
Lanzarote
 ??  ?? Morella
Morella
 ??  ?? Salamanca
Salamanca
 ??  ?? Granada
Granada
 ??  ?? Cudillero
Cudillero

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain