Nou Torrentí

Detingudes 22 persones de València, Sagunt, Torrent i Elda per venda de drogues

-

Agents de la Policia Nacional han detingut a 22 persones, d’entre 20 i 63 anys, totes d’origen espanyol, com a presumptes autores dels delictes de tràfic de drogues i pertinença a grup criminal, desarticul­ant així dos grups organitzat­s de venda de drogues en la Comunitat Valenciana. Es van realitzar 11 registres a València, Sagunt, Torrent i Elda (Alacant) en els quals es van intervindr­e un total de 320 grams de diverses substàncie­s estupefaen­ts, sent el gruix de substància de cocaïna intervingu­t en el barri del Cabanyal, més de 12.000 euros, una pistola detonadora, una pistola d’aire comprimit, un tasser i un vehicle.

Les investigac­ions es van iniciar el mes de juliol passat sobre una família establida a Sagunt que presumptam­ent venia cocaïna a la menuda.

Durant les investigac­ions, els agents van detectar una ramificaci­ó d’aquest grup en la localitat alacantina d’Elda, així com el contacte amb un altre grup establit en el barri del Cabanyal de València que estarien dedicant-se a la mateixa activitat. Posteriorm­ent, es va esbrinar que aquest últim grup disposava d’un possible revenedor. Com a conseqüènc­ia de les investigac­ions, els investigad­ors van concretar l’organigram­a de la xarxa de distribuci­ó i van determinar els qui serien els principals integrants de la trama delictiva, localitzan­t els domicilis dels investigat­s. Finalment, els agents van practicar 11 registres simultanis, dos a Sagunt, set a València, un a Torrent i un altre a Elda –Alacant- en els quals es van confiscar cocaïna, heroïna, marihuana, haixix, més de 12.000 euros, una pistola detonadora, una pistola d’aire comprimit, un tasser i un vehicle.

Els detinguts, catorze amb antecedent­s policials, han passat tretze a disposició judicial, quedant la resta en llibertat.

 ??  ??

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain