Nou Torrentí

Crisi mundial pel coronaviru­s

- Redacció Nou Torrentí

I què podem dir-vos que no sapieu ja. La crisi pel coronaviru­s està present a totes les parts del món.

Malgrat que les falles ja s’havien iniciat, s’han hagut d’ajornar per la quantitat de persones infectades pel Covid-19 al nostre país.

Per això, en esta ocasió havíem preparat un preciós especial de falles amb entreviste­s que hem hagut d’ajornar també per esta mateixa causa, però, hem escrit un xicotet resum amb alguns dels actes fallers torrentins per tal de donar suport i mostrar el nostre més sincer agraïment a totes les comissions falleres de la ciutat (pàg. 12, 14, 16 i 17).

També podreu trobar distintes notícies relacionad­es amb l’educació, la salut, la tecnologia... Però en especial, volem destacar el text amb les mesures preventive­s per coronaviru­s, que de segur vos resulta interessan­t (pàg. 4).

Finalment, en el nostre apartat de col·laboradors no vos podeu perdre l’article de Grup Veterinari, Zona Pyme, Martínez Abad, ACST, Temps de Ficcions amb Enrique Cardesín i la recomanaci­ó literària de Ginés Vera.

Ànims a totes les persones pertanyent­s al món faller, segur que en res estem tornant a disfrutar de la nostra festa, i gràcies a totes i tots els nostres clients per a haver col·laborat en este exemplar.

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain