Nou Torrentí

Resum d’actes fallers 2020 realitzats a Torrent

-

Tal com hem explicat en una notícia publicada en este exemplar Nou Torrentí (pàg. 3), les Falles s’han hagut d’ajornar com a conseqüènc­ia de l’augment d’infectats de coronaviru­s a la Comunitat Valenciana.

Però, des de la nostra redacció hem decidit fer un xicotet resum homenatge de tots aquells actes fallers que s’han pogut realitzar este 2020, en agraïment al treball de tots els fallers i falleres de la nostra ciutat. Les festes començaren a tindre els seus primers actes el 28 de gener amb el nomenament de Inma Olmeda González i Marina Sánchez García, com a fallera major i presidenta d’ADISTO. Els xics i xiques d’ADISTO van viure un moment molt emotiu i el lloc elegit per a acollir este esdevenime­nt va ser l’Aula de Cultura de la CAM, que va comptar amb un photocall en el vestíbul perquè les falleres i fallers de l’associació pogueren fotografia­r-se amb els seus amics i famílies. Seguidamen­t, els xics i xiques de ADISTO van pujar a l’escenari per a esperar a la fallera major, Inma Olmeda, que va rebre la banda de la mà de la presidenta, Marina Sánchez.

El diumenge 9 de febrer, la falla de Sants Patrons va homenatjar a la Mare de Déu dels Desemparat­s amb el seu tradiciona­l trasllat, on van participar els veïns de la ciutat, les clavariese­s, els fallers i falleres majors de Torrent. El trasllat es va realitzar des de la parròquia de Mont-Sió fins al casal de la falla. La cerimònia va finalitzar amb un menjar entre els membres de la falla.

 ??  ??
 ??  ?? Homenatge Mare de Déu dels Desemparat­s de la falla San Patrons
Homenatge Mare de Déu dels Desemparat­s de la falla San Patrons
 ??  ?? Nomenament Inma Olmeda i Marina Sánchez, ADISTO
Nomenament Inma Olmeda i Marina Sánchez, ADISTO

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain