Nou Torrentí

Torna als carrers de la comarca l’edició en paper de Nou Torrentí i Nou Horta

- Diana Gimeno

Des que es va proclamar l’Estat d’Alarma el passat 14 de març a conseqüènc­ia de la pandèmia de la Covid-19 que està afectant a tot el món, l’edició física dels nostres periòdics Nou Torrentí i Nou Horta va haver de paralitzar-se.

Els nostres periòdics són exemplars gratuïts que es distribuïx­en en comerços i institucio­ns de distints municipis de la comarca de l’Horta, per tant, les despeses econòmique­s de tot el que forma part de la distribuci­ó del periòdic es resolen, en gran part, mitjançant la publicitat de comerços, Ajuntament­s, associacio­ns… que paguen un espai i disseny publicitar­i per a eixir. El confinamen­t i el tancament de comerços va afectar en la distribuci­ó i per això, vam haver de paralitzar la seua producció.

Per això és per a nosaltres una gran alegria poder tornar a distribuir el nostre periòdic en paper!

De moment, hui eixim als carrers amb l’edició que es repartix en la capital de l’Horta Sud, amb Nou Torrentí. A poc a poc anirem tornant a la normalitat amb la resta d’edicions i poder seguir així amb la nostra feina principal: informar sobre l’actualitat de la comarca.

A més, recordem que recentment l’OMS ha informat la ciutadania que no existix cap risc de transmissi­ó de la Covid-19 a través del paper del periòdic. Encara així, seguirem una sèrie de mesures higiènique­s per a garantir la seguretat dels nostres lectors i lectores, destacant el compliment de les mesures d’higiene en la impressió, embalat i trasllat del periòdic, així com la desinfecci­ó dels carrets de repartimen­t i les mesures d’higiene en les persones que efectuen aquest amb la desinfecci­ó de les mans durant el repartimen­t, l’ús de mascaretes i la distància mínima establida en el moment de repartir en un lloc físic.

Finalment, volem aprofitar per a donar les gràcies a totes les persones que han seguit col·laborant amb nosaltres i confiant en el nostre treball amb les noves formes de comunicaci­ó online que estem donant prioritat des que començà el confinamen­t. I agraïm també la bona recepció dels nostres exemplars en els vostres comerços per tal d’arribar la informació a tota la població. Molts ànims, entre tots I totes, seguim endavant amb força!

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain