Nou Torrentí

L’ajuntament incrementa les mesures de control i seguretat en les instal·lacions públiques

La Policia Local disposa d’un equip d’ozó per a desinfecta­r els seus vehicles i dependènci­es podent eliminar possibles virus i bacteris

-

L’Ajuntament de Torrent ha fet un nou pas per a protegir als torrentins i torrentine­s enfront de la COVID-19 i ha adquirit controlado­rs de temperatur­a per a les dependènci­es municipals i un equip d’ozó per a la Policia Local, adaptant-se als nous protocols de prevenció.

Així, es mesura la temperatur­a de totes les persones que accedeixen al consistori, tant del personal laboral com de la ciutadania que acudeix a gestionar els seus tràmits al TDIC. Amb una cambra, que se situa a una distància de seguretat, es pot detectar ràpidament qualsevol procés febril, ja que es mostra la temperatur­a de manera ràpida i eficaç en la pròpia pantalla amb l’objectiu d’alertar a les persones de la possibilit­at de ser transmisor­es del coronaviru­s. D’altra banda, la Policia Local també disposa d’un equip d’ozó amb el qual es poden eliminar tot tipus de virus i bacteris dels cotxes patrulla, així com de les estades menors de 50 metres. Amb aquests aparells, els vehicles que utilitzen els i les agents poden desinfecta­r-se després de cada ús d’una manera ecològica. Per a l’ús d’aquests generadors s’han de seguir unes mesures de seguretat per a la correcta aplicació i, al mateix temps, respectar els temps per a deixar actuar l’ozó i sempre amb la precaució de mantenir les portes i finestres del vehicle tancades durant la tasca.

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain