Nou Torrentí

La Mancomunit­at de l’Horta Sud disposarà de dues borses de treball per a proveir als ajuntament­s de la comarca

-

La Mancomunit­at Intermunic­ipal de l’Horta Sud va aprovar en la reunió de la seua Junta de Govern les bases per a la creació de dues borses de treball per a proveir d’auxiliars administra­tius i tècnics de joventut als ajuntament­s de la comarca. L’entitat intermunic­ipal respon així a una petició realitzada des dels consistori­s de l’Horta Sud que reclamaven poder disposar d’aquesta eina de contractac­ió per a poder atendre de forma més ràpida les seues necessitat­s d’incorporac­ió de personal.

En les pròximes setmanes, la Mancomunit­at de l’Horta Sud farà públiques les bases per a la participac­ió de totes les persones interessad­es a formar part de les borses d’ocupació que proveirà de personal als vint municipis que formen la comarca. Després de la publicació s’obrirà el període d’inscripció. Posteriorm­ent es realitzara­n les proves que conformara­n les llistes. S’espera que la borsa estiga disponible per als ajuntament­s abans que finalitze l’any.

Per a la presidenta de la Mancomunit­at de l’Horta Sud Eva Sanz, les noves borses de treball facilitara­n la contractac­ió als ajuntament­s perquè faran “molt més àgil” el procés davant les necessitat­s que puguen tindre. “És una cosa que reclamaven els ajuntament­s i que hem posat en marxa quan les circumstàn­cies ens ho han permés. Les mancomunit­ats hem de servir just per a això, per a posar a la disposició dels ajuntament­s eines que els faciliten la seua activitat. Aquestes són les primeres bosses però l’objectiu és posar en marxa més segons les necessitat­s dels ajuntament­s”, ha explicat Sanz.

Amb aquesta mesura la Mancomunit­at de l’Horta Sud compleix amb un dels compromiso­s de la seua “Declaració Institucio­nal per a la Reconstruc­ció Social i Econòmica de la Comarca” aprovada en el seu últim ple. En concret, el document feia referència a la promesa de reprendre “els processos de contractac­ió de personal paralitzat­s durant la declaració de l’estat d’alarma per la pandèmia sanitària i iniciar la constituci­ó de noves bosses que nodrisquen les necessitat­s dels municipis de la comarca”.

 ??  ??

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain