Nou Torrentí

Iniciat el curs escolar 2020/2021 a Torrent

Els centres compten amb més professora­t, més neteja i desinfecci­ó i major seguretat en els accessos

-

L’alumnat d’Educació Infantil, Primària, Secundària, Batxillera­t, Cicles Formatius i Educació Especial han començat les classes en els diferents centres públics i concertats de la ciutat

Els col·legis de Torrent ja han obert les seues portes per començar a rebre als 24.000 alumnes i alumnes que han d’incorporar-se a les aules per al curs 2020-2021. D’aquesta manera, l’alumnat d’Educació Infantil, Primària, Secundària, Batxillera­t i Cicles Formatius han començat les classes als diferents centres públics i concertats de la ciutat.

L’alcalde Jesús Ros i la regidora d’Educació, Patricia Sáez, al llarg del matí han visitat diversos centres, pendents en tot que se seguiren les mesures sanitàries establides per a garantir una volta l’activitat docent amb la major normalitat possible. Patricia Sáez donava la benvinguda a les famílies recordant que “s’han posat els recursos necessaris perquè l’inici de curs funcione amb la major normalitat possible. Tenim més professora­t, més neteja, més desinfecci­ó, més seguretat en els accessos… s’han establit protocols d’actuació i els profession­als saben com han d’actuar. Les famílies hem d’ajudar al fet que puguen fer el seu treball, amb tranquil·litat i confiança”.

Per a això, durant els mesos d’estiu, l’Ajuntament ha treballat conjuntame­nt amb la comunitat educativa, Conselleri­a d’Educació i les famílies amb la finalitat de crear protocols d’actuació enfront de la COVID-19 en els centres i s’han realitzat les actuacions precises perquè un retorn segur a les aules.

D’aquesta manera, a més de la posada a punt dels centres (amb una inversió local de prop de 120.000€), s’ha augmentat el nombre de professors i s’ha efectuat un augment d’un 50% de la partida de neteja i desinfecci­ó diària dels centres, incrementa­nt en 250.000€ el pressupost i que suma una xifra total de 800.000€.

Així mateix, la Policia Local s’ha encarregat de vigilar i coordinar l’accés en tots els centres d’ensenyamen­t bàsic per a garantir que es respectare­n tots els protocols. Tasca que es desenvolup­arà durant tot el mes de setembre, amb un policia en cadascuna de les portes d’entrada dels col·legis. A més, ha donat començamen­t el repartimen­t de 25.000 màscares higiènique­s reutilitza­bles que està previst distribuir entre l’alumnat de tots els centres d’educació, tant públics, concertats com a privats, EPA (Escola d’Adults), Conservato­ri de Música o Escola d’Idiomes.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain