Nou Torrentí

Horòscop

-

Àries 21 de març al 19 d’abril Les alegries poden arribar-te en l’àmbit familiar. Les vostres relacions seran fantàstiqu­es.

Taure 20 d’abril al 20 de maig Si no t’afanyes és possible que perdes aquella persona que encara no has aprés a valorar.

Gèminis 21 de maig a 20 de juny Deixa entrar a la teua vida aires més frescos i moderns.

Càncer 21 de juny al 22 de juliol Si vols demanar disculpes a una persona que t’importa, hui és el dia perfecte per fer-ho.

Lleó 23 de juliol a 22 d’agost Les obligacion­s que et plantejarà el dia poden ser molt positives per tu a títol profession­al.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre No oblides que eres molt especial per a la teua parella, sentiràs que t’estima molt. Dia molt emotiu per a tu.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre Estàs en un bon moment de la teua vida, disfruta i no penses en el passat perquè no tornarà.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre Hauràs de realitzar alguns serveis en principi poc remunerats. No tot pot anar sempre com esperes.

Sagitari 22 de novembre a 21 de desembre No faces cas dels teus impulsos, ja que no sempre et porten pel bon camí. Hui intenta ser més racional.

Capricorn 22 de desembre al 19 de gener Evita les mentides, ja que, si no, es poden tornar en contra teu, tant si n’ets partícip com si no.

Aquari 20 de gener al 18 de febrer Mira les coses positives que t’estan passant hui i deixa els pensaments negatius de banda.

Pisces 19 de febrer al 20 de març

Sentiràs la necessitat de fer unes vacances per desconnect­ar. El que no pugues fer hui ja es farà demà.

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain