Nou Torrentí

La Policia Nacional intervé un laboratori de marihuana

-

Agents de la Policia Nacional han detingut a Torrent (València) a dos homes, de 18 i 34 anys, d’origen espanyol, com a presumptes autors dels delictes de tràfic de drogues i defraudaci­ó de fluid elèctric, després de localitzar i intervenir en el seu domicili un laboratori de cultiu de marihuana amb un centenar de plantes.

Els policies van tindre coneixemen­t que un dels ara detinguts podria estar venent alguna substància estupefaen­t en el seu propi domicili de Torrent, duent a terme diverses vigilàncie­s en les proximitat­s i alçant actes de confiscaci­ó de droga a compradors que eixien de l’habitatge investigat.

Per això, els investigad­ors van registrar el domicili, localitzan­t un laboratori de cultiu de marihuana i intervenin­t 100 plantes i material emprat per al seu cultiu, com 11 llums,12 transforma­dors de llum, ventilador­s i splits d’aire condiciona­t.

Un dels ara detinguts, davant l’arribada dels agents al domicili, va llançar les plantes a fi que no foren localitzad­es, sent finalment intervingu­des en una teulada.

Els detinguts, amb antecedent­s policials, han passat a disposició judicial.

Un tercer detingut en Montserrat

La Policia Nacional també ha detingut en Montserrat (València) a un home de 39 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública, després de localitzar en el seu habitatge plantes de marihuana. Els agents van esbrinar que el sospitós podria tindre una plantació de marihuana a la terrassa del seu domicili situat en aquesta localitat valenciana, per la qual cosa van dur a terme un registre, localitzan­t i intervenin­t onze plantes, amb un pes d’uns 18 quilos; així com 164 grams de cabdells de marihuana, i dues bàscules de precisió. El detingut, sense antecedent­s policials, ha sigut posat en llibertat una vegada sentit en declaració, no sense abans advertir-li de l’obligació de comparéixe­r davant l’autoritat judicial quan fóra requerit.

 ??  ??

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain