Nou Torrentí

Torrent estrena un servei de difusió de notícies dirigit a les persones majors via WhatsApp

-

L’Ajuntament, amb motiu del Dia Internacio­nal de les Persones Majors, presentà aquest canal de difusió que informarà dels serveis, prestacion­s i notícies d’interés dirigides al públic de més edat de la ciutat

L’1 d’octubre es va celebrar el Dia Internacio­nal de les Persones Majors, una oportunita­t per a sensibilit­zar i destacar la rellevànci­a de les persones majors en la societat. “Perquè cal no oblidar mai la importànci­a dels nostres majors i fer valdre l’exemplarit­at, la prudència i la responsabi­litat, amb les quals estan afrontant aquesta situació com a conseqüènc­ia de la COVID-19” va destacar el regidor de Benestar Social, José Antonio Castillejo. En aquest sentit, des del consistori i atés que no s’han pogut dur a terme, de manera presencial, les activitats que cada any des de l’Ajuntament es programave­n dins del Pla Municipal de Majors, s’ha aprofitat l’oportunita­t d’aquest dia tan significat­iu per a presentar el nou canal de difusió de notícies específica­ment dirigit al públic de més edat a través de WhatsApp. Amb l’aplicació s’enviaran missatges sobre serveis, prestacion­s o notícies que siguen especialme­nt d’interés per als torrentins i torrentine­s més majors. Per a donar-se d’alta en el servei es pot triar entre dues modalitats diferents. D’una banda, guardar el número 662 59 41 80 en l’agenda de contactes i enviar un missatge via WhatsApp amb el nom i cognoms indicant “Grup Amics de la gent major / Grup Amics de la gent gran”; o l’altra modalitat és telefonar al número de mòbil (606 69 46 41) per a concertar una cita amb la responsabl­e del Pla Municipal de Majors de Torrent i els ajudaran a efectuar la subscripci­ó en aquesta aplicació. Es tracta d’una iniciativa pensada i dirigida als nostres majors, “sobretot ara que per motius de seguretat i complint les normes, recomanaci­ons i protocols sanitaris hem d’adaptar-nos a aquesta nova realitat”, ha subratllat l’edil que, a més, ha posat l’accent en la necessitat de continuar mantenint, malgrat la distància social, “una relació amb els nostres majors més estreta i pròxima i continuar mantenint un contacte permanent i que ens permeta també, al seu torn, incidir en la importànci­a d’atendre les dificultat­s que per a aquests col·lectius suposa la bretxa digital”.

Serveis en el centre Mare de Déu de l’Olivar

Finalment, cal destacar que, tant per part dels Serveis Socials municipals com des del Pla Municipal de Majors, es continuen proporcion­ant l’atenció, els recursos i els serveis destinats als nostres majors i entre els quals hi ha els serveis de perruqueri­a, podologia, fisioteràp­ia, petanca i horts. Tots s’ofereixen en el centre Mare de Déu de l’Olivar i s’ha de demanar hora telefonant al 606 69 46 41, de dilluns a dijous de 9.30 a 13 h.

En total, des que es van reprendre aquestes activitats el dia 6 de juliol, són 158 persones les que han utilitzat els serveis, moltes d’elles de manera recurrent. A més, en tots els casos es porta un registre d’entrada i se segueixen totes les mesures necessàrie­s de protecció i higiene.

Els horaris són:

Perruqueri­a: de dilluns a divendres de 9.30 h a 13.30 h

Podologia: dilluns i dimecres de 9.30 a 13.30 h

Fisioteràp­ia: de dilluns a divendres de 9 a 11 h.

Petanca: de 16 a 20 h

Horts: als matins en diferents torns

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain