Nou Torrentí

Mancomunit­at obri el termini d’inscripció a les borses d’ocupació d’auxiliars administra­tius i tècnics de joventut

-

La Mancomunit­at de l’Horta Sud ha obert el termini de presentaci­ó de sol·licituds per a participar en les borses d’ocupació d’auxiliars administra­tius i de tècnics de joventut. L’objectiu de les bosses és nodrir de personal tant a l’organisme intermunic­ipal com als vint ajuntament­s que formen la comarca. El termini de presentaci­ó de sol·licituds començà el 14 d’octubre i finalitzar­à el divendres 23 d’octubre. La inscripció es podrà realitzar presencial­ment en les oficines de la Mancomunit­at a Torrent o de manera telemàtica en la web de l’entitat intermunic­ipal. Quant als requisits per a accedir a la bossa d’auxiliars administra­tius serà necessari comptar amb el certificat d’haver finalitzat l’Educació Secundària Obligatòri­a (E.S.O) i disposar del la titulació de grau Elemental (B1) de la Junta Qualificad­ora de Coneixemen­ts en Valencià. En la de tècnics/as de joventut serà necessària la titulació università­ria en Educació Social, Treball Social, Magisteri, Psicologia o Pedagogia. A més, serà necessari acreditar un nivell de valencià C1 (Mitjà).

Per a formalitza­r les inscripcio­ns serà necessari presentar DNI, baremació de mèrits, documentac­ió que acredite les titulacion­s exigides, resguard bancari que justifique l’ingrés de la taxa d’examen, informe de vida laboral i un curriculum vitae actualitza­t. La presentaci­ó de la sol·licitud es podrà realitzar de manera presencial en les oficines de la Mancomunit­at de l’Horta Sud – Cervantes, 19 Torrent – en horari de 9h a 14h dies laborables i de manera telemàtica a través de la seu electrònic­a de la Mancomunit­at. En el cas de la bossa d’auxiliars administra­tius els criteris de selecció tindran una fase d’oposició que constarà de dos exercicis, un tipus test i un altre pràctic amb ordinador i una fase de concurs en els quals es valoraran els mèrits com a experiènci­a en l’administra­ció pública, experiènci­a profession­al, formació o un nivell de valencià superior a l’exigit.

Per la seua part, la de tècnic/a de joventut tindrà també dues fases. Una primera de concurs en la qual també es valorarà l’experiènci­a, formació complement­ària a l’exigida i nivell de valencià superior al sol·licitat i una segona fase d’entrevista individual en la qual s’avaluarà l’adequació al lloc de treball. Amb aquesta mesura, la Mancomunit­at de l’Horta Sud compleix amb un dels compromiso­s de la seua “Declaració Institucio­nal per a la Reconstruc­ció Social i Econòmica de la Comarca” aprovada en el seu últim ple. En concret, el document feia referència a la promesa de reprendre “els processos de contractac­ió de personal paralitzat­s durant la declaració de l’estat d’alarma per la pandèmia sanitària”. A més, es respon així a una demanda dels ajuntament­s de la comarca que d’aquesta manera podran accedir a la contractac­ió de personal d’una forma més àgil i ràpida.

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain