Nou Torrentí

El PP sol·licita la instal·lació de reductors de velocitat efectius al C/ Albaida i voltants

-

Folgado: “hem rebut queixes de veïns sobre l’escassa funcionali­tat dels guals existents en aquest carrer, per la qual passen vehicles a altes velocitats”

La Portaveu del Grup Popular a l’Ajuntament de Torrent, Amparo Folgado, ha presentat una sol·licitud perquè el consistori instal·le reductors de velocitat, o l’eina adequada, per a evitar la circulació a velocitats desmesurad­es d’alguns vehicles pel C/ Albaida, sobretot en el seu tram de sentit únic. Actualment existeixen guals instal·lats en aquest tram de via però, donada la seua escassa envergadur­a, els infractors fan cas omís als límits establits. La líder popular ha indicat que “hem rebut queixes de veïns sobre l’escassa funcionali­tat dels guals existents en aquest carrer, per la qual passen vehicles a altes velocitats”. Durant el govern popular existien diferents guals amb major altura al llarg del carrer, que van ser substituït­s per uns altres de menor grandària quan es va canviar el sentit del carrer a un únic entre els números 51 i 9. En el tram de via on conviuen els dos sentits de la marxa si que es manté un reductor de velocitat de gran grandària, fent que els conductors reduïsquen dràsticame­nt la seua velocitat per a superar-ho.

Rotonda com a sinònim de circuit

Els populars també han demandat al govern local de PSOE i Cs que actue enfront de les pràctiques, pròpies de circuit de velocitat, que alguns conductors realitzen a la rotonda on conflueixe­n els carrers Albaida, Joan Pau

II, Vicente Pallardó i l’Avinguda de la Marxadella. Temeritats com a derrapatge­s o carreres pels carrers adjacents són tònica habitual durant els caps de setmana i l’horari nocturn. Folgado ha afirmat que “els conductors que creuen que els carrers de Torrent són el seu propi circuit per a provar la seua perícia al volant, suposen un greu perill per a la resta d’usuaris de les vies, a més d’una molèstia per als veïns. Mostra d’això, desgraciad­ament, és la rotonda on se situa la residència de la Generalita­t, en La Marxadella”.

 ??  ??

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain