Nou Torrentí

Obert el termini per a sol·licitar l’Ajuda Bebé

-

La subvenció de 200 € està destinada a les famílies torrentine­s que hagen tingut un nou membre, bé per naixement o bé per adopció entre juliol i desembre de 2019

L’Ajuntament de Torrent ha publicat les bases reguladore­s de l’Ajuda Bebé 2020; una subvenció de 200 € per a fer front a les primeres despeses del nounat o xiquet en adopció. Així, podran sol·licitar-les les famílies empadronad­es a la ciutat que hagen tingut per naixement o adopció un fill o filla entre l’1 de juliol de 2019 i el 31 de desembre de 2019. L’ajuda haurà d’emprar-se en productes de primera necessitat, és a dir, alimentaci­ó, higiene, roba, salut. A més, hauran de ser adquirits en els comerços de Torrent que s’adherisque­n a la iniciativa a través d’IDEA’T. En aquest sentit, a més de representa­r una ajuda econòmica per a les persones beneficiàr­ies, “afavoreix i impulsa els comerços locals, ja que la quantia de la prestació s’inverteix de manera directa en el comerç de proximitat”, ha declarat la regidora de l’àrea d’Igualtat, Marina Olivares.

El termini per a la presentaci­ó de sol·licituds serà d’un mes des de l’endemà de la publicació de la convocatòr­ia en el BOP, és a dir, des del 2 d’octubre fins al 2 de novembre (tots dos inclusivam­ent). S’hauran de presentar, preferentm­ent, per mitjà del tràmit que s’habilitarà a l’efecte i que estarà disponible en la seu electrònic­a de l’Ajuntament de Torrent.

Les famílies sol·licitants de l’Ajuda Bebé hauran d’estar empadronad­es a Torrent, de forma acreditada i ininterrom­puda, amb almenys 12 mesos d’antelació al naixement o l’adopció. També es valora, com a criteri de concessió, la situació econòmica de la unitat familiar. Les bases reguladore­s d’aquesta prestació es poden consultar en el següent enllaç: https://bit.ly/33kyuex.

 ??  ??

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain