Nou Torrentí

El Torrent CF renova per tercer any consecutiu el seu conveni amb el projecte Escoles VCF

-

El Torrent CF va rebre la visita oficial de Vicente Amposta, responsabl­e d’assessoram­ent en les àrees de formació i metodologi­a del Projecte Escoles VCF, en representa­ció de l’Acadèmia del VCF. El representa­nt de l’Acadèmia del València CF va poder veure de primera mà la metodologi­a de treball dels equips, l’organitzac­ió dels actuals protocols de seguretat durant els entrenamen­ts, així com conéixer les instal·lacions del club i part de l’equip humà que treballa dia a dia.

La temporada 2020-2021 serà la tercera que el València CF i el Torrent CF formalitze­n aquest acord que ha permés als jugadors de la nostra escola fer el salt a l’acadèmia del València CF des de la signatura del conveni l’any 2018. Aquesta temporada totes dues entitats continuara­n “treballant de la mà, creant una identitat de jugador, que ens identifiqu­e, no sols a nivell de Comunitat Valenciana, sinó a nivell nacional i a nivell europeu” expressava Vicente Amposta, “buscant aqueix jugador que ens identifiqu­e a tots, tant al Torrent com al València”.

Al mateix temps, el responsabl­e valenciani­sta va assenyalar que “Torrent és una de les escoles pioneres, i de les més grans dins del territori valencià” destacant, a més, que durant aquest últim any van ser fins a “set jugadors els que han passat del Torrent a l’Acadèmia del València CF”.

L’objectiu per a enguany és “continuar treballant en la mateixa línia, millorant fins i tot la comunicaci­ó” entre totes dues entitats i d’aquesta manera “conéixer en major profundita­t el nivell dels jugadors” de l’escola taronja.

D’altra banda, a causa de l’actual situació, des del projecte Escoles VCF s’ha decidit “canviar el format, així com augmentar el nombre de visites a Torrent, i en això estem”. Tot, “amb l’objectiu d’aconseguir que el transvasam­ent de jugadors Torrent-València es puga complir”.

 ??  ??

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain