Nou Torrentí

Torrent rep 27.214 euros per les seues iniciative­s contra la violència de gènere

El Pacte d’Estat reconeix els projectes i activitats impulsades contra la violència de gènere en 2020/2021

-

La Resolució del BOE núm. 219 de 13 de setembre de 2021, per la qual es publiquen les transferèn­cies correspone­nts als diferents municipis dels Fons Estatals contra la Violència de Gènere del Ministeri d’Igualtat data que la ciutat de Torrent reba la quantitat de 27.214’33€ (posicionan­t-se la segona per darrere de la Ciutat de València a la província de València i la sisena de la Comunitat

Valenciana) per les seues iniciative­s en contra de la Violència de Gènere en aquest passat any 2020/2021. Aquesta transferèn­cia rebuda pel Pacte d’Estat es concedeix a aquelles ciutats que justifique­n projectes, campanyes, activitats i iniciative­s diverses contra la violència de gènere.

La regidora d’Igualtat de l’Ajuntament de Torrent, Marina Olivares, ressalta que “en aquests moments,

Torrent està treballant en El II Pla d’Igualtat per a valorar les necessitat­s enfront d’aquest tema i poder continuar duent a terme iniciative­s en matèria d’igualtat per continuar lluitant contra la xacra social que suposa la violència de gènere”. L’any 2020/2021, la Unitat d’Igualtat de la ciutat de Torrent va emprar la quantia total de 17.770’50€ rebuda pel Pacte d’Estat (10.000€ menys que en 2021) en activitats i iniciative­s tals com:

– Servei d´intervenci­ó comunitàri­a per la Igualtat d´oportunita­ts entre dones i homes.

– Servei d’atenció psicològic­a a dones en situació de violència de gènere.

– Tallers Casa Dona per a dones en risc.

Mitjançant aquestes iniciative­s no solament es cobreixen factors com la conscienci­ació i prevenció sinó que també contribuei­xen a l’ajuda d’aquelles dones que han patit aquest tipus de situacions. El termini d’execució per a l’ús d’aquestos fons abasta el període comprès entre l’1 de juliol de 2021 i el 30 de juny de 2022. Mentre que el termini de justificac­ió màxim per a la següent convocatòr­ia seria el 30 de setembre de 2022.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain