Nou Torrentí

Coneix a Sara Garrigues i Paula Alapont, Fall

-

Avinguda Reina Sofía

- Estudia 2ºn ESO en l’escola Santa Teresa de Jesús de Torrent

- Li agrada estar amb els seus amics, jugar amb el seu gos i pintar quadres.

ENTREVISTA

Per què et vas presentar com a Fallera Major de Torrent?

SARA:

Les Falles en ma casa es viuen intensamen­t dia a dia, és una forma de viure i de compartir en família. Per això, jo volia sentir durant eixos 5 dies el que se sent, tindre l’oportunita­t de créixer com a fallera i de ser millor fallera.

PAULA:

Per a mi és un privilegi ser Fallera Major de Torrent, ja que la meua família ha estat involucrad­a en les Falles des de sempre. Per això jo volia viure aquesta experiènci­a, sobretot després de ser fallera major de la meua comissió. Ser Fallera Major Infantil de Torrent és un somni fet realitat.

Que se sent representa­nt les falles Torrentine­s en aquest 2022?

SARA: Ser la representa­nt de les festes josefines de la ciutat, que el teu comportame­nt i a condicione­n el que la gent faça... dóna de respecte.

PAULA:

Sent agraïment i orgull, pensava no podria arribar aquest moment mai finalment estem disfrutant-lo. Estic org sa de tot el que m’està passant.

En la teua família hi ha tradició fallera?

SARA: En ma casa tots som o hem sigu llers, i tant per part de ma mare com de pare, sempre hem estat molt relacionat­s les Falles. Tota la família vivim la festa molta intensitat i treballem molt inte ment per fer-les realitat.

PAULA:

En la meua família també són molt fallers, jo no podria viure sense el gràcies a mons pares estic en aquest món

Com es compagina ser Fallera Major am estudis i el treball?

SARA: En el meu cas tenint unes com yes de treball molt bones, i una facilitat e lloc on treballe que em permet compag aquest somni, aquest càrrec, aquesta res sabilitat, amb el treball.

PAULA:

L’escola em compagina mol clús amb dates d’exàmens. M’aju molt en tot el que necessite per der continuar els estudis se problemes i alhora, viure les lles com a Fallera Major.

Quin acte esperes amb emoció? Quin és el que t’agrada?

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain