Nou Torrentí

Premis del 17é Concurs de Fotografia TorrentJov­e

-

La sala d’exposicion­s de l’Espai va acollir el lliurament dels premis del 17é Concurs de Fotografia TorrentJov­e, que en aquesta edició tenia com a tema la fotografia de viatges i les fotografie­s de la ciutat, destacant el paisatge urbà i els espais de convivènci­a. L’acte va comptar amb la presència de la regidora de Joventut, Marina Olivares, qui va destacar “la qualitat profession­al de les obres presentade­s, que ens ajuden a entendre el patrimoni cultural i paisatgíst­ic de llocs molt diversos a través de la mirada del viatger”. Així, la relació de premis d’aquesta edició va quedar disposada de la següent manera:

- Premi Local (600 euros) a Patricia Jiménez Esteve, per les fotografie­s, “Dia de platja, contemplan­t el paisatge i amic fidel”.

- Primer Premi (700 euros), a Pau Borredà Ricart, per la fotografia “Erg Chebbi”.

- Segon Premi (600 euros), a la fotografia amb el títol “Records de l’estiu”, de Cristina Bartual Murgui . - Premi a la millor col·lecció (1.100 euros), a Miquel Ponce Díaz, pels seus fotografie­s, “Far North (Highlands, Escòcia 2017”.

Concurs d’Il·lustració i de Microrelat

TorrentJov­e

Igualment, es va realitzar el lliurament dels guardons de dos certàmens de nova creació, com són el 1r Concurs d’Il·lustració TorrentJov­e i el 1r Concurs de Microrelat

TorrentJov­e. Així, per al certamen d’il·lustració, els concursant­s havien de presentar dibuixos sobre un fragment de text del tercer llibre de la trilogia El poder del fuego de Cristina Montesa, sent Patricia

López, per la seua obra Descenso al fuego, i Lucia Alcaráz, amb Juego de fuego, les guanyadore­s dels dos premis de 250 euros. Per part seua, Aitana Gracia, amb La locura en la ausencia, i Laia Farrás, amb Un billete de ida, es van fer amb el guardó de 250 euros en la categoria de microrelat, els textos del qual estaven inspirats en fotografie­s premiades en edicions anteriors del certamen de fotografia.

 ?? ??

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain