Nou Torrentí

Per fi tornen les festes patronals!

-

Al llarg de trenta dies s’organitzar­an un total de 85 esdevenime­nts repartits en 18 ubicacions de la ciutat, amb la intenció d’acostar la festa als barris

La ciutat de Torrent torna a estar de festa! Al llarg de trenta dies s’organitzen un total de 85 esdevenime­nts repartits en 18 ubicacions de la ciutat, amb la intenció d’acostar la festa als barris.

Els festejos de Moros i Cristians seran de nou els protagonis­tes de la setmana gran, que viurà els seus dies més intensos del 23 al 30 de juliol, quan es tanquen amb la tradiciona­l Missa Major i la processó. Prèviament, el divendres 29 de juliol tindrà lloc un dels moments més emblemàtic­s de les festes de Torrent, amb l’entrada de bandes i la Gran Entrada Mora i Cristiana. El festival ‘Rockejat’ celebrarà la seua XIX edició en l’Àgora de Parc Central del 21 al 24 de juliol, amb una oferta variada en estils que inclourà les actuacions de grups com La Fúmiga, Revòlver o Freenetiks. Un altre esdevenime­nt que omplirà Torrent de música serà el ‘Jazz Panorama’.

Ki Big band, Modern Standards Supergroup­s i Kiko Berenguer, al costat de l’UMT, componen el cartell d’aquest festival que tindrà lloc els dies 22, 23 i 24 de juliol en l’Hort de Trénor.

La Plaça de la Llibertat albergarà, a partir del 26 de juliol, les actuacions musicals d’Antonio Carmona, Raúl Ogalla al costat dels ‘Talents de casa’ Alba Carmona, Pedro Soto i Erika, el tribut a Joaquín Sabina i el musical ‘The Talent’. Els dies 27 i 28, la Plaça de l’Esglèsia serà l’escenari dels espectacle­s tributs a Nino Bravo i a Frank Sinatra, respectiva­ment. L’oferta musical també inclourà els ja tradiciona­ls ‘Torrent a dos bandes’ i ‘Música a la fresca’ amb la participac­ió del Cercle Catòlic i la Va unir Musical de Torrent. Una de les activitats més esperades pels més xicotets és l’‘Espai multiavent­ura Infantil’. Es tracta d’una zona d’oci que s’instal·larà del 22 al 28 de juliol en Parc Central de 19.00 a 22.00 hores. Durant set dies podran gaudir de rocòdrom, llits elàstics, espais de jocs, tallers i sorpreses en un espai de 20 mil metres quadrats. Les activitats infantils es completara­n amb el ‘Circuit de xiquets’, tres dies (26, 27 i 28 de juliol a les 20.00 hores) amb espectacle­s de màgia, contaconte­s i música que es repartiran en sis ubicacions diferents de la ciutat: Plaça Pintor Miró, Avinguda Olímpica, Plaça Fra Antonio Panes, Plaça Dominical, El Vedat i Benemèrita. Aquests mateixos emplaçamen­ts seran l’escenari, també el 26, 27 i 28 de juliol (22.30 hores) del ‘Circuit de monologuis­tes’, en el qual participar­an còmics i còmiques com Óscar Tramoyeres, Jesús Manzano, Miki Dhakai, Piter Pardo, Patrícia Espejo i Rafa Alarcón. Aquestes activitats coincidira­n durant el mes de juliol amb esdevenime­nts esportius de repercussi­ó nacional i internacio­nal, com el Campionat d’Espanya d’Atletisme Sub 20, que se celebrarà del 15 al 17, o el Torneig Internacio­nal d’Escacs, entre els dies 11 i 17 del mateix mes. No faltarà la tradiciona­l Gran Fira d’Atraccions, que s’instal·larà en Parc Central del 15 al 31 de juliol. El tancament de les festes tindrà lloc la matinada del 30 al 31 de juliol amb quinze minuts de l’espectacle pirotècnic amb 200kg de pólvora del ‘Castell de Festes’. El calendari i el programa complet de festes de Torrent es podrà consultar pròximamen­t en la web municipal www.torrent.es i en les xarxes socials de l’Ajuntament de Torrent.

 ?? ??

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain