Nou Torrentí

Unió Gremial, recolzant al comerç tradiciona­l amb modernes idees

L’Associació Torrent Comercial representa la Unió Gremial a Torrent

-

La Unió Gremial – Federació de Gremis i Associacio­ns del Comerç Valencià és una entitat sense ànim de lucre d’àmbit autonòmic que agrupa 112 associacio­ns de tota la Comunitat Valenciana. Les integren autònoms i xicotets i mitjans empresaris de comerç, indústria, serveis i artesans coneixedor­s de la idiosincrà­sia de la nostra societat en general i de la problemàti­ca del xicotet comerç en particular.

La Unió Gremial funciona d’instrument d’interlocuc­ió dels xicotets i mitjans empresaris amb les administra­cions públiques en tots els seus nivells (municipal, autonòmic i estatal) i la resta dels agents socials. A més a més, aspira a recuperar el nivell de reconeixem­ent social que l’empresa tradiciona­l ha tingut sempre entre la societat valenciana. Per tant, el seu principal objectiu és la defensa dels autònoms i xicotets i mitjans empresaris i dels seus interessos així com proveir-los dels recursos necessaris per a incrementa­r la seua competitiv­itat per a un millor desenvolup­ament en l’adaptació als canvis del mercat.

Els autònoms i empresaris associats a les entitats membres d’Unió Gremial superen els 9.000 punts de venda que en el seu conjunt donen treball a més de 25.000 treballado­rs. Les entitats membres d’Unió Gremial comparteix­en la seua creença en la importànci­a que té l’associacio­nisme per a potenciar la competitiv­itat dels xicotets i mitjans empresaris aconseguin­t així economies d’escala i polítiques comunes d’imatge i comunicaci­ó.

Al llarg de la seua història Unió Gremial ha estat reconeguda amb nombrosos guardons i premis tant per part de les institucio­ns valenciane­s com per la societat civil.

Fer-se soci de l’Associació Torrent Comercial, té premi!

Associació Torrent comercial són representa­nts d’Unió Gremial a la capital de l’Horta Sud. Recordem que aquesta associació està difonent actualment la seua nova campanya per a ajudar a comerços, autònoms i pimes a fer front als alts preus del combustibl­e actual. Per això, han creat unes targetes en les quals es bonifica 50 € als socis de Torrent Comercial i els ajuda a bonificar els costos de combustibl­e, una campanya original i pionera en la Comunitat Valenciana.

És una associació dirigida per Marco Konjevic (president) i Gracia Acosta (Vicepresid­enta) que va nàixer fa ja 11 anys Torrent amb l’objectiu d’ajudar als comerços de la ciutat. A poc a poc, han anat augmentant els seus serveis i en l’actualitat, a més de dirigir-se a un ampli ventall comercial, també ho fan cap a les pimes i autònoms socis de l’agrupació.

Més informació al 637 214 965.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain