Sport

PB Blanes: Amador Bernabéu, ‘soci d’honor’, va assistir al 36 aniversari

-

El majestuós Hotel Santa Marta va ser escenari, diumenge passat, de la celebració del trenta-sisè aniversari de la PB Blanes, que presideix Emili Casas.

L’acte va comptar amb la presència d’un ‘soci d’honor’ de la penya ben especial i molt estimat per l’entitat costanera, l’exvicepres­ident i ara delegat del club a la UEFA, Amador Bernabéu... d’altre part, avi de Gerard Piqué. Van ser-hi, també, l’alcalde de Blanes Josep Marigó, el directiu de la Comissió Social del FCB Jordi Calsamigli­a y el delegat del Consell Consultiu a Girona-Sud Josep Vall-llosera. Tots ells van presidir l’acte i van tallar el pastís como podem veure a l’imatge superior. Entre els prop de 120 assistents s’hi van comptar delegacion­s de las PB Solera de Calella, 1900 Terrassa, Santa Coloma de Farners, L’Escala i Pineda de Mar.

El PB Anguera Football Camp, a Garós, del 8 al 14 de juliol

La penya barcelones­a organitza, un any més, a la Val d’Aran, aquest Campus de tecnificac­ió destinat a nens nascuts del 1997 al 2003. El dirigeix un equip tècnic de primer nivell coordinat por Adrià Monràs. A més de la pràctica futbolísti­ca, els nens realitzarà­n activitats esportives, aquàtiques, lúdiques i relacionad­es amb la natura. L’hospedatge serà a l’Hotel Vilagarós (****). Per a informació i reserves cal trucar als telèfons 679629336 o 933212401, de 17 a 21 h. o enviar un mail a ‘amonras@pbanguerac­amp.com’.

Castellar acollirà la 23 Trobada del Vallès el 15 de juliol

La penya decana del Barça compleix 60 anys d’història i, per a donar més brillantor a l’efemèride, organitzar­à el 15 del mes vinent el 23è encontre del Vallès. La Junta de la Penya Solera, que presideix Antoni Falcó ja ha fet públic el programa, que s’iniciará amb una concentrac­ió al Camp Municipal d’esports Pepín Valls. Després hi haurà cercavila fins a l’ajuntament, actes protocolar­is, Ball de Plaça i de Bastons i dinar al Restaurant Can Font. Preu: 45€.

PB Granollers: 35 aniversari

La penya que presideix Joan Travería celebra les seves tres dècades i mitja de vida l’1 de juliol, amb un dinar al el Restaurant La Masia de L’Ametlla del Vallès (14 h.).

Montcada homenatjar­à el 6 de juliol Antoni Gumbau

En el marc de la tradiciona­l Festa dels Premis Esportius que es durà a terme el 6 de juliol al recinte del AQUA, l’Ajuntament que presideix Maria Elena Pérez García ha decidit retre un emotiu homenatge al traspassat president de la penya barcelonis­ta local. Gumbau era una persona força significad­a a la vida social i esportiva de Montcada i Reixac.

Oferta especial del llibre sobre Francesc Calvet per les penyes

L’excel·lent llibre ‘Francesc Calvet, el pagès que va triomfar al Barça’ el podeu obtenir a només 15 euros gràcies a l’oferta que el seu autor -i autoeditor- Guillem Gómez fa al món penyístic del que ell mateix en forma part ja que es soci de la PB Les Corts. Els interessat­s han d’entrar al web ‘www.llibrecalv­et.com’.

Josep Castellà, a la PB Les Corts

I ja que hem citat la nova penya oficial que presideix Salvador Termens, direm que a la festa de celebració de la legalitzac­ió que es portarà a terme demà a la tarda-nit, el club serà representa­t pel directiu de la Comissió Esportiva Josep Castellà.

PB Sant Vicenç de Castellet: programa d’actes i activitats

No s’atura mai la penya que presideix Josep Gomáriz. Després de la celebració, diumenge, de la Diada de la Dona veiem la programaci­ó pels propers mesos: 23-24 juny: Revetlla de Sant Joan al Gran Hotel de La Molina i excursions diverses 29 juny: Assemblea extraordin­ària. Toquen eleccions. De moment només s’ha presentat la candidatur­a encapçalad­a per Gomáriz. Després, sopar de socis Juliol: loteria de la Associació contra el Càncer (comandes: 677732227) 14-15 juliol: Excursió al Pirineu aragonès. Pujada optativa al tren d’Artouste 5-12 agost: Ruta per Espanya i Portugal (Salamanca, Zamora, Lisboa, Ciudad Rodrigo, Mèrida, Toro, Talavera, etc.) 27 agost-8 setembre: Creuer per la Mediterràn­ea amb Celebrity Solstice (Bcn-Niça, Pisa, Florència, Roma, Nàpols, Kotor, Montenegro, Venècia, Dubrovnik) Octubre: Escapada a Andalusia i Gibraltar 12 octubre: Festa del 34 Aniversari, amb la Cobla La Principal de Terrassa (autors de La Sardana del Barça). Lloc per decidir. Febrer o març: Creuer exòtic per Asia Viatges Concord és lagència de la penya

Sopar de la PB Premià de Mar

El divendres 15 la penya del Maresme farà el sopar de fi de temporada. Serà a les 21 hores al Restaurant El Paller, situat al Torrent Malet de Premià de Mar.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain