Sport

El Barça aixeca la Copa del Rei

-

Amb molt caràcter i ambició, els jugadors del Barça van sortir per totes, a deixar encarrilat el partit ja en el primer període. I així va quedar demostrat amb el primer gol, d’Oscar Rubio al minut 9, i el segon, dos minuts després, obra d’Iker Barandiara­n. Per si no n’hi hagués prou, Bruno Baldris va posar el 0-3 quan encara no s’havia arribat al quart d’hora de joc. L’equip de la Cerdanya va obrir el segon període amb ganes de retallar distàncies però, precisamen­t quan semblava que s’havia refet, el Barça va tornar a perforar la porteria del porter rus Tsaregorod­tsev amb un gol de l’ucraïnès Iegor

Gerasymenk­o (0-4). Quedava temps, però la remuntada ja semblava una gesta molt complicada d’executar per al Puigcerdà. A 12 minuts pel final va arribar el primer gol ceretà, de Pablo Muñoz, que va tenir una resposta immediata per part del rival, amb el segon gol de Barandiara­n, que sentenciav­a el partit (1-5).

TEMPORADA DE CONTRASTOS El títol tanca una temporada irregular del FC Barcelona a la Lliga, on va acabar tercer i va quedar eliminat de forma clara en semifinals en mans del Puigcerdà. “Aquesta Copa ens dóna aire després d’un any que ha donat la sensació de ser una autèntica muntanya russa” destaca Fajardo.

“En tota la temporada només hem tingut un o dos partits dolents i un d’ells ha estat aquest” comentava el capità del CG Puigcerdà, Bastien Tona, en acabar el matx.

I és que, tot i no poder aixecar cap títol, els ceretans tanquen una temporada de notable alt, lluny de les sensacions negatives que portava mostrant els darrers anys. A més d’aquesta final de Copa, l’equip va aconseguir posar contra les cordes fins a l’últim moment el CHH TxuriUrdin en la final de la Lliga Nacional.